Home » cursus Zakelijk Duits

Opleiding: cursus Zakelijk Duits

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


De cursus Zakelijk Duits bevat onder andere de volgende onderwerpen:

 • Jezelf voorstellen
 • Telefoneren
 • Afspraken en tijdsaanduidingen
 • Telwoorden
 • Vervoersmiddelen
 • Geldzaken
 • Klantenservice en klachten
 • Vakantie en vrije tijd
 • Vrachtvervoer & im- en export
 • Verzekeringen en advocaten
 • Lezingen en presentaties
 • Diagrammen en statistieken




 


Internationaal erkend Goethe diploma
De cursus Zakelijk Duits is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau B2. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen B2 om zo het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) te behalen van het befaamde Goethe-Institut.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De studieduur van de cursus Zakelijk Duits is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf649,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief Taal-app,Met persoonlijke begeleiding,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Communiceer soepel met je Duitse relaties met de cursus Zakelijk Duits


Heb je in je werk regelmatig te maken met Duitssprekende relaties maar heb jij nog onvoldoende kennis van de Duitse taal? Dan is de cursus Zakelijk Duits een mooie aanvulling op jouw CV. Met deze cursus leer je veelvoorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en toepassingen hiervan. Zo kun je die kennis meteen toepassen in de praktijk.


Om het vertrouwen van een klant te winnen en om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk dat je helder communiceert. Met een cursus Zakelijk Duits leer je spreken, schrijven, luisteren en lezen. Je gaat aan de slag met zakelijke begrippen en uitdrukkingen in veelvoorkomende situaties zodat jij efficiënt leert communiceren met handelspartners.


 



Onderhoud je Duitse contacten



Heb jij Duitse collega’s? Of onderhoud jij de contacten met Duitssprekende zakenpartners? Dan is het belangrijk dat jij kennis hebt van de Duitse taal.


Wil jij op een leuke en uitdagende manier snel Zakelijk Duits leren, zonder te veel focus te leggen op moeilijke grammatica? Dan is deze cursus perfect voor jou! Met de cursus Zakelijk Duits ga jij aan de hand van oefeningen, praktijkvoorbeelden, spelletjes, en puzzels aan de slag! Door niet alleen de theorie te leren maar ook te oefenen met spreken, blijft de kennis nog beter hangen en leer je sneller. De woordenlijsten in elke les bieden een ideaal naslagwerk.


 


Ontdek de Duits taal en cultuur met een cursus Zakelijk Duits



Je begint de cursus Zakelijk Duits door te leren hoe je je jezelf voorstelt. Je gaat aan de slag met telefoneren en leert hoe je afspraken maakt. Ook zaken als vervoersmiddelen en transport komen aan bod. Verder ga je aan de slag met onderwerpen als geldzaken, verzekeringen en advocaten. Daarnaast leer je de belangrijkste communicatie rondom presentaties en diagrammen en statistieken.


Deze Zakelijke Duits cursus biedt bovendien informatie over onderwerpen als familie, vrije tijd en het weer. Zo kun jij ook gesprekken voeren met jouw collega’s en zakenpartners. Ook krijg jij elke les culturele informatie over Duitsland. Het begrijpen en respecteren van de cultuur van jouw zakenpartners kan helpen bij het sluiten van een deal.


 



Inclusief geluidsbestanden



Met de cursus Zakelijk Duits profiteer jij van het gebruik van geluidsfragmenten. Deze fragmenten bevatten verschillende dialogen en teksten zodat jij nog makkelijker de juiste uitspraak leert.


 



Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
51012 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren