Home » Leefstijl- en Vitaliteitscoach basis opleiding

Opleiding: Leefstijl- en Vitaliteitscoach basis opleiding

Bij: EFAA Opleidingen

Opleidingsinhoud

Deze basis Leefstijl- en vitaliteitscoach opleiding van 4 dagen, reikt je in de eerste 2 dagen een kennis update aan van de essentiŽle inzichten op het gebied van gezond bewegen en gezonde voeding, die je meteen toe kan passen in het bewuster worden en adviseren en coachen van mensen naar een gezonder leven. Je ontvangt al meteen na de eerste opleiding dag ook de praktische werkboeken aangereikt, om het geleerde meteen in de praktijk toe te passen. In dag 3 en 4 krijg je dieper inzicht in het functioneren van onze breinen en motivatie en de essentiŽle inzichten van een positieve health mindset en hoe die te ontwikkelen om de verandering van het gedrag naar een positievere leefstijl te ondersteunen. Lees hieronder alles over de inhoud van de 2 modules van deze opleiding.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Deze opleiding is ontwikkeld voor mensen die anderen willen adviseren en/of coachen op gebied van gezonde leefstijl, De opleiding vereist niet per definitie een vooropleiding, echter een achtergrond op gebied van anatomie, fysiologie en trainingsleer heeft de voorkeur. De opleiding is geschikt voor mantelzorgers, leerkrachten, fitness trainers, beweegmaatjes, combinatie functionarissen, personal trainers, fysiotherapeuten, (sport)masseurs, praktijk ondersteuners, Gewichtsconsulenten, kortom, voor iedereen die andere mensen begeleidt, adviseert, behandelt of ondersteunt. Doelstelling van deze aanpak is mensen adviseren, ondersteunen en coachen naar een duurzaam gezondere leefstijl en een gezonder gewicht. Het is tevens een doelstelling om mensen te begeleiden naar een hogere mate van zelfmanagement op gebied van gezond bewegen en goede voeding.

Opleidingsduur

Het aantal contacturen van deze opleiding bevat 2 x 6 uur, met 3 tot 6 uur zelfstudie tijd.

Kosten

€ 650,00

Bijzonderheden

Alle informatie over deze opleiding is te vinden op: www.efaa.nl/voeding-health-en-lifestyle-opleidingen/leefsti…
Wil jij een persoonlijk advies gesprek om te kijken welke opleiding voor jou geschikt is? Mail dan naar [stuur een e-mail]

Plaatsen / leslocaties

Online

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D2F8B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren