Home » Opleiding: Online Marketeer

Opleiding: Opleiding: Online Marketeer

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

We beginnen met een introductie in online marketing en een overzicht van de belangrijkste begrippen. Vervolgens leer je aan de hand van verschillende zelfstudie cursussen hoe je dit inzet in de praktijk. Je kunt zelf bepalen in welk onderwerp jij je éxtra wilt verdiepen.Voor wie? ???

Wil jij aan de slag als online marketeer? Dan is deze opleiding geschikt voor jou. Voor de beginner op de arbeidsmarkt, het bijschaven van jouw kennis of het verder groeien binnen jouw bedrijf.Wat kun je verwachten? ???

Leer alle belangrijke aspecten van online marketing. In de opleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Basis van Online Marketing [li]Meten is Weten (O.a. Google Analytics) [li]Wat is jouw verhaal (Storytelling) [li]Adverteren (Facebook, Google, Funnels) [li]Scoren met SEO [li]E-mail Marketing [li]Social Media (Organisch)


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 661 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

In deze opleiding word jij wegwijs gemaakt in online marketing. Van het opzetten van een marketing funnel tot het maken van een e-mail campagne en het schrijven van SEO teksten.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
90962 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren