Home » Opleiding: Grafisch vormgever

Opleiding: Opleiding: Grafisch vormgever

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren
We beginnen met een introductie over grafisch vormgeving en een overzicht van de belangrijkste begrippen. We duiken in de programma's InDesign, Photoshop en Illustrator, zodat je ook jouw kennis van grafisch vormgeven kunt inzetten in de praktijk.Voor wie?

De opleiding is geschikt voor iedereen die aan de slag wil als grafisch vormgever. Voorkennis van Adobe/Affinity programma's is een pr maar niet verplicht.Wat kun je verwachten?
  • Introductie in belangrijke iden en begrippen van grafisch vormgeving[li]Werken met typografie en kleur om jouw boodschap door te geven[li]Conceptontwikkeling [li]Afbeeldingen en foto's bewerken[li]Werken met lay-out en compositie[li]Logo's en huisstijlen ontwerpen


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.

Om de opleiding goed te doorlopen is toegang tot Adobe programma's aanbevolen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 822 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

In deze opleiding word jij wegwijs gemaakt in grafisch vormgeving. Van belangrijke begrippen en principes tot het werken met veelgebruikte design tools van Adobe of Affinity.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E085D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren