Home » Opleiding: Adobe Photoshop Expert

Opleiding: Opleiding: Adobe Photoshop Expert

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Eerst beginnen we met de basis van Adobe Photoshop. Hoe stel je je werkruimte in en welke tools zijn er? Al snel gaan we door naar geavanceerdere onderwerpen zoals camera RAW fotobewerkingen en het maken van cinemagraphs (GIF'jes) met Photoshop. Tijdens de opleiding ga je zelf aan de slag met het bewerken van foto's in de diverse praktische opdrachten.Wat kun je verwachten? ???
  • Leer de basis van Photoshop[li]Hoe stel je je werkruimte in, welke tools zijn er[li]Werken met Camera RAW[li]Cinemagraphs & GIF'jes maken met Photoshop[li]Retoucheren en trucs met Photoshop[li]Toegang tot live-sessiesBonus: Maak snel ontwerpen met Canva


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze cursus. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.Om de opleiding goed te doorlopen is toegang tot Adobe programma's aanbevolen. Dit is niet inbegrepen bij de opleiding.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 822 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

In deze opleiding leer je afbeeldingen professioneel en tot in de perfectie bewerken met Photoshop. Ook leer je werken met alle belangrijke gereedschappen van Adobe Photoshop.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
81A9E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren