Home » Opleiding Adobe After Effects

Opleiding: Opleiding Adobe After Effects

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Eerst beginnen we met de basis van After Effects. Hoe stel je je werkruimte in en welke tools zijn er? Hoe denk je als een Video content creator? Al snel gaan we door naar geavanceerdere onderwerpen. Met de leuke praktische opdrachten ga je o.a. aan de slag met het maken van volledige video compleet met animaties en special effects.Dit kun je na afloop ?

Aan het eind van de opleiding denk je als een video content creator en ben je in staat om jouw ideee?n om te zetten naar de digitale wereld. Je kent de basis van Adobe After Effects en je kunt zelfstandig video's bewerken en animeren met special effects.Zo werkt de opleiding ???
  • Toegang tot 13+ uur aan zelfstudie materiaal[li]Meerdere praktische live-sessies[li]Lid van een groep met andere cursisten[li]Mogelijkheid om vragen te stellen aan de instructeur[li]Afsluitende eind-opdracht waar je feedback op krijgt


Leer flexibel ???

Ga aan de slag met Adobe After Effects. Leer op een flexibele en leuke manier alles over dit videobewerking programma en ga zelf aan de slag.

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 822 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

Leer alles over het ontwerpen van animaties, flitsende overgangen maken, animeren in 3D, special effects toevoegen aan je video en karakteranimatie met Adobe After Effects.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E1020 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren