Home » Opleiding: Leren programmeren met JavaScript

Opleiding: Opleiding: Leren programmeren met JavaScript

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Dit is een hands-on, praktische opleiding. We starten met het opzetten van jouw ontwikkelomgeving die je nodig hebt om te kunnen oefenen met de stof. Vervolgens krijg je uitleg over de belangrijkste concepten bij het programmeren, zoals loops, variabelen, arrays en objecten. Tijdens de opleiding ga je praktisch aan de slag met het maken van een aantal programmeer-opdrachten. We ronden de opleiding af met geavanceerde JavaScript onderwerpen zoals proxies, generators, modules en promises en een praktische eind-opdracht.Dit kun je na afloop van de opleiding ?

Aan het eind van deze opleiding kun je websites interactiever en gebruiksvriendelijker maken met JavaScript. Je begrijpt de basisonderwerpen van JavaScript, maar ook de geavanceerde onderwerpen snap je. Je hebt een goede basis om op voort te borduren als je software developer wilt worden en je kunt je eigen computerprogramma's schrijven.Zo werkt de opleiding ???
  • Toegang tot 27+ uur aan zelfstudie materiaal[li]Meerdere praktische live-sessies[li]Lid van een groep met andere cursisten[li]Mogelijkheid om vragen te stellen aan de instructeur[li]Afsluitende eind-opdracht waar je feedback op krijgt

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 822 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

JavaScript is de programmeertaal van de browser en daarom één van de meestgebruikte programmeertalen van de wereld. Leer programmeren in Modern JavaScript, met deze opleiding gericht op beginners.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1f80F Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren