Home » NirvanaFitness® instructor

Opleiding: NirvanaFitness® instructor

Bij: EFAA Opleidingen

Opleidingsinhoud

NirvanaFitness® zorgt voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme, startend bij 12 ademhalingen per minuut en eindigend bij 4 ademhalingen per minuut op het eind van de Nirvana workout. Dit triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagd en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgifting en mentale rust. Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen. Ademhaling is het enige lichamelijke ritme dat we zelf kunnen beheersen en controleren. Ademhaling is onze mogelijkheid om ons te geleiden naar lichamelijke ontspanning, mentale rust en een hogere vitaliteit. Ademhalingstechnieken die in NirvanaFitness® worden toegepast worden gebruikt en geadviseerd door doktoren over de gehele wereld met effecten die al decenia wetenschappelijk gedocumenteerd zijn. Met NirvanaFitness is deze kennis vertaald naar een plezierige en effectieve workout.
NirvanaFitness® heeft zich bewezen met gezondheid bevorderende effecten doordat de oefeningen en ademhalingspatronen in NirvanaFitness® ervoor zorgen dat lichaamscellen meer zuurstof op gaan nemen, we dieper vanuit het diafragma ademen. De verlengde uitademing die het gevolg is van NirvanaFitness® creëert het "Conditioned Relaxation Response”, een lichamelijke ontspanningseffect en stress reductie dat ook optreedt tijdens meditatie, mindfullness en sommige hypnose technieken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze opleiding zijn geen toelatingseisen van toepassing

Opleidingsduur

1 lesdag van 10:00 tot 17:00

Kosten

€ 298,-

Je krijgt bij inschrijving meteen een jaar licentie ter waarde van 99 euro, inclusief muziek en oefenstof.
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus ben er snel bij.

Bijzonderheden

Alle informatie over deze opleiding is te vinden op: www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/nirvanafitness_instr…
Wil jij een persoonlijk advies gesprek om te kijken welke opleiding voor jou geschikt is? Mail dan naar [stuur een e-mail]

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F19d7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren