Home » NirvanaFitness® Online instructor

Opleiding: NirvanaFitness® Online instructor

Bij: EFAA Opleidingen

Opleidingsinhoud

Stel je een perfecte combinatie voor van ... ademen ... beweging ... en muziek die als één stroomt. Stel je voor dat je volledig opgaat in wat je doet, zozeer zelfs dat het voelt alsof de tijd vertraagt ​​- dit is de staat van Nirvana ... de staat waar alles gewoon stroomt.

Experts van wereldklasse op het gebied van ademhaling, kinesiologie en stromingstoestanden en op basis van jarenlang onderzoek hebben een geavanceerd Body & Mind-systeem ontwikkeld dat een op wetenschap gebaseerde implementatie van diepe flow-toestanden en krachtig ademhalingsoptimalisatiesysteem omvat om het lichaam en geest op een efficiënte manier in balans te brengen. Optimale staat.

Wil je les geven met een dergelijke stroom van lichaam en geest? Word dan Nirvana®-instructeur en begin met uw eigen Nirvana®-groepslessen of persoonlijke trainingssessies die uw klanten meer wensen!

Online getraind en gecertificeerd worden, in het comfort van je eigen huis zonder de moeite of extra kosten van reizen naar een bepaalde locatie op een bepaalde datum. Zo simpel en alles is er voor jou, alle video's, tutorials, handleidingen - we begeleiden je stap voor stap door het proces. Je sluit af met een Skype-gesprek met onze Nirvana® Expert, zodat je alle mogelijke vragen kunt raadplegen. Het hoofdkantoor en de wereldwijde community van Nirvana® helpen je vervolgens op weg als Nirvana®-instructeur en bieden je talloze opties om vooruitgang te boeken in je carričre.

Opleidingsduur

E-Learning

Kosten

€298,-

Bijzonderheden

Alle informatie over deze opleiding is te vinden op: www.efaa.nl/groepstraining-opleidingen/nirvanafitness_onlin…
Wil jij een persoonlijk advies gesprek om te kijken welke opleiding voor jou geschikt is? Mail dan naar [stuur een e-mail]

Plaatsen / leslocaties

Online

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E9028 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren