Home » opleiding Game Developer

Opleiding: opleiding Game Developer

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


In de Game Developer opleiding (3D met Unity) komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Game Objects en Componenten
  • Scripting
  • Assets
  • Muziek en Geluid
  • User interface
  • Belichting
  • Animaties
  • Scenes




Betreed de bijzondere gamewereld en zet je eerste stappen als Game Developer met deze opleiding!


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


Voor de Game Developer opleiding staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf599,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus



Ontwikkel je eigen 3D games met de Game Developer opleiding!


Games ontwikkelen, het is een droom van velen. Jouw personages komen tot leven in de virtuele wereld en gaan de strijd aan met het kwaad! Of ben je niet van de RPG en meer van de simulatie of FPS games? Heb jij geen idee wat een RPG, FPS of NPC is? Geen zorgen! De opleiding start bij de basis en is daarmee geschikt voor iedereen. Al je ideeën voor een game ga je omzetten naar realiteit wanneer je kiest voor de Game Developer opleiding. Je gaat namelijk leren om je eigen 3D games te ontwikkelen met het (gratis) programma Unity.


Van het verhaal tot de muziek, alles komt aan bod tijdens deze Game Developer opleiding. Zo kun jij na het afronden van de studie een waanzinnig mooi spel geheel naar jouw wens creëren. Nog nooit een spel ontwikkeld? Geen probleem! Stap voor stap krijg je dit uitgelegd. Iedereen is in staat zijn eigen virtuele wereld te creëren. Jij dus ook!


 


Game Developer: opleiding naar het ontwikkelen van de ultieme game



Heb jij altijd al een game willen ontwikkelen? Ben jij dol op designen? Of heb jij gewoon een waanzinnig goed idee voor hét ultieme spel? Dan is de opleiding Game Developer echt wat voor jou! Jij gaat leren hoe je een spel van begin tot eind ontwikkelt. Stap voor stap word je meegenomen in de wereld van game ontwikkeling. En leer je hier alles op een laagdrempelige manier over. 


Ben jij een gamer? Dan heb je vast regelmatig kritiek op games. Bijvoorbeeld over de onduidelijke verhaallijn of een avatar die niet doet wat jij wilt. Herkenbaar, of niet? Kritiek is niet langer nodig, want wanneer je kiest voor de Game Developer opleiding dan ben jij in staat om een eigen 3D game te ontwikkelen die volledig aan jouw eisen voldoet. Nooit meer dat vervelende muziekje op de achtergrond tijdens een spannende scene. Of die irritante NPC die te pas en te onpas door het beeld loopt. Nee, jouw game wordt perfect. Jouw keuzes qua ontwerp staan centraal. En daarmee creëer jij dé ultieme game waar je geen genoeg van kunt krijgen.


De opleiding Game Developer begint bij de absolute basis. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om te starten. Stapsgewijs leer je nieuwe onderdelen van Unity totdat je uiteindelijk je eigen spel hebt ontwikkeld. 


 


Van scripting tot user interface



Leer stap voor stap een volledige 3D game te ontwikkelen met deze opleiding. Game Development leer je het beste door de geleerde theorie direct in de praktijk toe te passen. Daarom ga je in deze Game Developer opleiding aan de slag met het programma Unity.


Je gaat aan de slag met scripting, assets, animaties en particals. Ook leer je meer over het gebruik van geluid en muziek om een game te verrijken en de gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast ga je dieper in op onderwerpen als user interface, belichting, scenes en data.


Wanneer je klaar bent met de opleiding dan kun jij je eigen 3D game maken. Een visueel ijzersterke game met een schitterend design, spectaculaire muziek en een unieke verhaallijn geheel naar jouw idee.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
13602 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren