Home » cursus Crypto Beleggen

Opleiding: cursus Crypto Beleggen

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Wat ga je allemaal leren tijdens de cursus Crypto Beleggen? Heel veel! Je leert alle ins en outs over het beleggen met cryptovaluta. Daarnaast komen alle belangrijke termen uitgebreid aan bod.


Maar dat is nog lang niet alles. Deze uitgebreide cursus in crypto beleggen laat jou op een laagdrempelige manier kennis maken met de cryptowereld. De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod:


 


Inleiding in het beleggen met crypto


Een goede introductie in de cryptowereld. Hoe ziet deze markt eruit? Hoe voorkom je dat je je laat leiden door emotie? En wat is die Blockchain toch waar iedereen het over heeft? Op een toegankelijke manier wordt hier aandacht aan besteed.


 


Beleggen


Welke vormen van beleggen zijn er? Verder alles over risico’s, dividend, rendement, rente en ROI.


 


Blockchain


Alles wat je moet weten over de Blockchain op een duidelijke manier uitgelegd. Geen ingewikkeld taalgebruik, maar begrijpelijk voor iedereen.


 


Crypto en tokens


Van stablecoins tot memecoins, wat betekent het? Verder leer je alles over de wetgeving en regulering in Nederland.


 


Beleggen in Crypto


Er wordt uitgebreid ingegaan op dit onderdeel. Meerdere lessen worden hieraan besteed. Alle basisbegrippen die belangrijk zijn om te weten ga je leren. Daarnaast onder andere alles over brokers, market cap, minen, wallets en de bull- en bearmarket.


 


Aan de slag


Nu je de theorie kent ben jij er helemaal klaar voor. Ga met vertrouwen je eerste beleggingen maken in crypto met behulp van de cursus. Maar pas op voor pump en dump tactieken. Je laat je nu niet (meer) verrassen en hebt alle kennis die je nodig hebt om veilig in deze wereld toe te treden. Na het afronden van de cursus weet je precies wat je aan het doen bent.


 


Of je nu nog totaal niet bekend bent in de cryptowereld of dat je je eerste stappen al gezet hebt, deze cursus Crypto Beleggen gaat je verder helpen. Je krijgt een beter inzicht in deze wereld, je kan meepraten over blockchain en alles daaromheen. En je kunt vol vertrouwen je (eerste) beleggingen doen.


 

Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor BeginnersNaast de bovengenoemde onderwerpen ga je in de combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • economische theorie
 • effectenbeurs
 • economische factoren
 • fundamentele aspecten
 • euronext
 • aandelen
 • beleggingsfondsen
 • rente
 • inflatie
 • valuta
 • opties, obligaties, futures en warrants
 • Elliott Wave-Principe
 • Japanse Candlesticks
 • Daytrading

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Crypto Beleggen staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 


Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor BeginnersDe combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor Beginners heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.


 

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf369,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVol vertrouwen de cryptowereld betreden met de cursus Crypto Beleggen


Tegenwoordig lijkt iedereen er mee bezig te zijn: crypto beleggen. De termen vliegen je dan ook om de oren. Van Ethereum tot daytrading. En wat betekent HODL toch? En pump and dump? Wil jij ook de wereld van de crypto betreden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is de cursus Crypto Beleggen echt iets voor jou!


Je leert alles wat je moet weten om veilig in de cryptowereld in te kunnen stappen. Ga namelijk nooit zomaar aan de slag met crypto. Je bent wel met geld bezig dat je kunt verliezen. Deze cursus Crypto Beleggen is dan ook de ideale eerste stap in deze fascinerende wereld.


 


Deze crypto cursus leert je alles over de 'valuta van de toekomst'Je kunt er niet meer omheen. Een aantal jaren geleden veroverde Bitcoin de wereld. Maar tegenwoordig is Bitcoin lang niet meer de enige cryptomunt. Inmiddels bestaan er duizenden verschillende cryptomunten. In al deze munten, ook wel altcoins genoemd, kun je beleggen.


Maar hoe weet je nu in welke munten je het beste kunt beleggen? Want niet iedere munt is toekomstbestendig. Wil jij sterker staan in de cryptowereld en niet de standaard beginnersfouten maken? Ga dan aan de slag met de cursus Crypto Beleggen. En leer alles over de ‘valuta van de toekomst’.


 


Vergoot je kansen met de cursus Crypto BeleggenAl die termen waar mee gestrooid wordt, kunnen nogal intimiderend zijn als je nieuw bent in crypto. Maar ook als je al een tijdje meedraait dan is het goed om precies te weten waar je mee bezig bent.


Wil jij graag gaan beleggen in crypto? Of heb je hier al beleggingen in en wil je graag je kennis uitbreiden? Dan is deze cursus Crypto Beleggen echt iets voor jou!


Je gaat alles leren wat je moet weten om veilig de cryptowereld te betreden. Wat zijn ‘veilige’ munten om in te beleggen? Hoe voorkom je dat je in de bekende valkuilen trapt? En bij welke broker kun je het beste je crypto kopen?


Echt alles komt uitgebreid aan bod in deze cursus Crypto Beleggen. Zo kun jij vol zelfvertrouwen je (eerste) geld gaan beleggen.


 


Krijg inzicht in de cryptomarktDe cursus Crypto Beleggen zal je een beter inzicht geven in de fascinerende wereld van de crypto. Jij weet na het afronden van deze cursus alles wat je moet weten over beleggen in crypto. Je kijkt niet meer op van de talloze termen die gebruikt worden.


Ethereum of Cardano? Of toch Bitcoin? Waarom niet allemaal? Jij kunt goede investeringen onderscheiden van risicovolle beleggingen. Jij gaat leren waar je op moet letten bij het kopen van crypto. Een snel stijgende munt? Kopen of toch beter wachten? Crypto is onvoorspelbaar en dat weet jij als geen ander.


Het juiste moment van kopen én verkopen is ontzettend lastig te bepalen. Maar er zijn manieren om hier wat beter inzicht op te krijgen. En dat is één van de vele onderwerpen in deze uitgebreide cursus Crypto Beleggen.


 


Met vertrouwen de cryptowereld instappenMet de kennis die jij opbouwt in deze cursus Crypto Beleggen kun je straks vol vertrouwen je (eerste) beleggingen maken. Ook leer je welke brokers er zijn en waar je op moet letten wanneer je kiest voor een broker.


Ga jij voor daytrading of liever HODL? Leer de technieken en ontdek de geheimen achter beleggen. Duik in de wereld van crypto, maar pas op voor de valkuilen. Maar hier laat jij je niet langer meer door afschrikken, want jij weet straks precies hoe je die het beste kunt vermijden. Beginnersfouten zijn niet (meer) aan jou besteed.


Stap in de wereld van whales, bears en bulls. En ga het avontuur aan. Na het volgen van deze cursus Crypto Beleggen stap jij vol vertrouwen in de crypto wereld en weet je waar je mee bezig bent.


Je kunt meepraten over NFT’s, weet wat Proof of Stake betekent en je weet hoe blockchain werkt. En voor je het weet roep je heel hard ‘HODL’ mee! Tenzij je meer van het daytraden bent natuurlijk…


 


Combinatiecursus Crypto Beleggen + Beleggen voor BeginnersWil je je kansen spreiden? Heel slim! De beste manier van beleggen is om niet op één paard te wedden. Ga daarom niet alleen aan de slag met het beleggen in crypto, maar leer ook alles over beleggen in aandelen, obligaties, beleggingsfondsen en meer. Ontdek de methoden die professionele beleggers gebruiken en laat je geld voor jou werken.


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
23Af9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren