Home » opleiding Energetisch Therapeut + Reiki

Opleiding: opleiding Energetisch Therapeut + Reiki

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Ben jij benieuwd hoe je met een pendel de chakra kan meten en welke betekenis iedere pendelbeweging heeft? Dit én meer ga je leren tijdens de opleiding tot Energetisch Therapeut. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Levensenergie
 • Chakra’s
 • Chakradiagnostiek (werken met een pendel)
 • Aura en healing van de aura
 • Yin en Yang
 • Energieblokkades en schaduwwerk
 • Edelsteentherapie
 • Helen met engelen
 • Aan de slag als Energetisch Therapeut
 


Combinatiecursus Energetisch Therapeut + ReikiNaast de bovengenoemde onderwerpen ga je tijdens de combinatiecursus Energetisch Therapeut + Reiki ook aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • de geschiedenis van Reiki;
 • de werking van de chakra’s;
 • handposities, mantra’s en symbolen;
 • zelfbehandeling en behandeling van anderen;
 • het doorgeven van Reiki;
 • werking van de energiekanalen;
 • de energielichamen KI.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de Energetisch Therapeut opleiding staat een studieduur van 8 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 


Combinatiecursus Energetisch Therapeut + ReikiVoor de Combinatiecursus Energetisch Therapeut + Reiki staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf1069,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLaat levensenergie weer vrij stromen met de Energetisch Therapeut opleiding


Een hele bijzondere wereld, dat is waar je je als Energetisch Therapeut in zult bevinden. De wereld van chakra’s, meridianen, Aartsengelen en levensenergie. Voel jij je aangetrokken tot deze prachtige spirituele wereld? Wil jij alles leren over energieblokkades, aura-healing en edelsteentherapie? Dan is deze Energetisch Therapeut opleiding echt iets voor jou!


Als Energetisch Therapeut ga jij aan de slag met levensenergie. Onze levensenergie bevindt zich in chakra’s. Meridianen zorgen ervoor dat de chakra’s in verbinding staan met elkaar. Door allerlei omstandigheden kunnen chakra’s geblokkeerd raken. De levensenergie kan daardoor niet meer vrij stromen.


Als Energetisch Therapeut ben jij in staat deze blokkades op te sporen én op te lossen. De levensenergie stroomt weer optimaal door het lichaam, vrij van alles dat de lichamelijke balans verstoort. Leer blokkades opheffen en laat de levensenergie weer vrij stromen met de opleiding Energetisch Therapeut.
 


Ontwikkel je energetische, intuïtieve en spirituele vaardighedenOpen je derde oog en betreed de bijzondere spirituele wereld vol verwondering. Ontdek de kracht van de pendel en beschermengelen.


Spreekt dit je aan? Leer dan alles hierover in de opleiding Energetisch Therapeut. De opleiding begint bij de basis, je hebt dus geen voorkennis nodig. Na de basiskennis ga je aan de slag met verschillende technieken in de praktijk.


Wil je andere mensen helpen om hun levensenergie weer volop te laten stromen? In de opleiding werk je aan de energetische, intuïtieve en spirituele vaardigheden die je daarbij helpen. Of heb je al een praktijk in dit vakgebied en wil je je diensten uitbreiden en extra technieken leren? Ook dat is een ontzettend goede reden om de opleiding Energetisch Therapeut te volgen.
  


Energetisch Therapeut opleiding: ontdek de kracht van een healingIn deze Energetisch Therapeut opleiding ga jij kennismaken met deze therapievorm. Dit is een alternatieve geneeswijze die gebruik maakt van levensenergie. Deze energie is te vinden in onszelf en in alles om ons heen.


Als (toekomstig) Energetisch Therapeut weet jij na het volgen van deze opleiding verstoringen in chakra’s en meridianen op te sporen en op te lossen. Je leert werken met diverse technieken om het energiesysteem weer in balans te brengen. Jij gaat mensen helpen om hun energie weer vrij door het lichaam te laten stromen.


Na afronding van deze opleiding ben jij in staat zelfstandig een kwalitatief goede healing uit te voeren.
 


Combinatiecursus Energetisch Therapeut + ReikiVind je energetische therapie interessant maar wil je je graag verder specialiseren? Dan is Reiki perfect voor jou! Met de voordelige combinatiecursus Energetisch Therapeut + Reiki leer jij hoe je de energy healing techniek Reiki toepast om de universele levensenergie via je handen door te geven aan anderen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A6F04 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren