Home » opleiding Burn-out Coach

Opleiding: opleiding Burn-out Coach

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


De Burn out Coach opleiding bestaat uit twee modules:

Burn-out Coach
In deze module komen diverse onderwerpen aan bod. Enkele van deze onderwerpen zijn:[/li]


 • De betekenis van stress
 • Chronische stress
 • Zelfvertrouwen
 • Prestaties
 • Obstakels
 • Zelfsturing
 • Herstelfasen
Start je eigen zaak
In 10 lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij een eigen zaak starten en runnen, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Maar ook wanneer je geen eigen zaak wilt starten, zijn dit onderwerpen die je kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.[/li]

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Burn out Coach staat een studieduur van 9 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf579,00 euro

Bijzonderheden

Start je eigen coachingspraktijk,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Help mensen hun energie weer terug te vinden met de Burn out Coach opleiding


En opeens overkomt het je: een burn-out. In deze hectische tijd overkomt het steeds meer mensen blijkt uit onderzoek. Een burn-out coach is in veel gevallen een helpende hand in deze donkere periode. Jij kunt deze helpende hand zijn en mensen écht op weg helpen, wanneer je kiest voor de opleiding Burn-out Coach.


Als coach ga jij straks aan de slag met mensen met een (aankomende) burn-out. Een zware tijd. Niet alleen voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar gezin. Een burn-out kan lang duren en zonder de juiste begeleiding is het een bijzonder zware periode vol lusteloosheid en energieverlies.


Maar met deze Burn out Coach opleiding doe jij de juiste kennis en skills op om mensen er weer bovenop te krijgen. Een prachtige en zeer dankbare baan voor iedereen met het hart op de juiste plek.
 


Burn out Coach: opleiding voor mensen met een hart van goudMisschien heb je zelf al eens een burn-out meegemaakt van dichtbij. Bij jezelf of misschien wel bij je partner. Hierdoor weet je precies waar mensen met een burn-out doorheen gaan.


Jij wil klaar staan voor deze mensen en jij gaat er alles aan doen om hen te helpen. Maar ook als je een burn-out nog nooit van dichtbij hebt meegemaakt, hebben de verhalen hierover jou geraakt. En met jouw hart van goud wil jij deze mensen bijstaan.


Met de opleiding Burn out Coach kun jij straks vroegtijdig signalen van een burn-out herkennen. Hierdoor bespaar je veel mensen een langdurig hersteltraject. Maar ook mensen die er niet op tijd bij zijn, weet jij op professionele manier te begeleiden.


Werk je in de gezondheidszorg? Bijvoorbeeld als praktijkondersteuner of als huisarts? En wil jij graag mensen met een (aankomende) burn-out begeleiden? Dan is deze Burn out Coach opleiding zeer geschikt voor jou. Ook voor loopbaancoaches en HR-medewerkers is deze opleiding een waardevolle toevoeging op het CV.
 


Zie de mens achter het probleemDe Burn out Coach opleiding reikt jou de juiste handvatten aan om iemand écht verder te helpen. Je leert de betekenis van stress en krijgt ook inzicht in chronische stress en de verschillende herstelfases met deze opleiding.


Als burn out coach leer je om te gaan met mensen met verschillende achtergronden. Dat is dan ook jouw kracht als coach. Jij ziet de mens achter het probleem. Jij gaat mensen begeleiden op weg naar betere tijden. 
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''in tien stappen naar je eigen bedrijf''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Inclusief 8 videolessen over coaching

De opleiding Burn-out Coach bevat ook 8 uitgebreide videolessen. In de digitale leeromgeving kunnen deze worden gevolgd. Na elke les kun je aan de slag met gerichte oefeningen.
De onderwerpen van deze lessen zijn:

 • wat is coaching;
 • luisteren zonder oordelen;
 • LSD;
 • doelen stellen en motiveren;
 • omgaan met weerstand;
 • feedback geven en ontvangen;
 • gespreksopbouw;
 • evalueren en afsluiten.
Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7563D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren