Home » opleiding Communicatie en Media Design (CMD)

Opleiding: opleiding Communicatie en Media Design (CMD)

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Communicatie en Multimedia Design


Je gaat aan de slag met verschillende (grafische) programma’s. Hier hoef je geen ervaring in te hebben, stap voor stap nemen we je mee in deze wereld. Dat maakt deze opleiding CMD geschikt voor iedereen die interesse heeft in dit prachtige vak.


De volgende onderwerpen komen aan bod in de opleiding CMD.

  • Communicatie en Management
    Van marketing tot PR, jij gaat aan de slag met alles dat hiermee te maken heeft  • Webdesign
    Een prachtige website designen, jij draait er je hand niet meer voor om  • Photoshop, InDesign en Illustrator
    Je gaat alle ins en outs leren van verschillende grafische programma’s
Als CMD’er kun je aan de slag in verschillende branches. Van communicatie- en ontwerpbureaus tot de cultuursector. Maar ook als zelfstandige kun je aan de slag en leg je met deze CMD opleiding de perfecte basis.  Een prachtig en creatief vak waar je verschillende kanten mee op kunt dus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Communicatie en Multimedia Design (CMD) staat een studieduur van 18 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf1019,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusPassie voor designen? Volg de creatieve CMD opleiding!


Heb jij een echte passie voor digitaal designen? En zit jij boordevol ideeën voor wervelende marketingcampagnes? Dan is de opleiding CMD echt iets voor jou!


CMD staat voor Communicatie en Media Design. Een hele mond vol en het klinkt indrukwekkend. Maar wat houdt het eigenlijk in?


Met deze CMD opleiding combineer je marketingkennis met grafisch ontwerpen. Jij gaat aan de slag met het ontwerpen en vormgeven van digitale producten en diensten. Denk hierbij aan websites, apps, logo’s en animaties.


Geen dag is hetzelfde voor jou als toekomstig CMD’er. Mooie en uitdagende projecten liggen voor jou in het verschiet. Jouw ideeën komen tot leven tijdens sprankelende marketingprojecten. Projecten waar je vol trots op terugkijkt. Dat heb jij maar mooi voor elkaar gekregen!
 


Realiseer jouw creatieve ideeënWerk jij in de marketing? Of als grafisch vormgever? Dan is de opleiding CMD een zeer mooie aanvulling op je CV! Maar ook als jij de ambitie hebt om bijvoorbeeld als game designer of creative director aan de slag te gaan, dan is deze opleiding een zeer goede stap in de juiste richting.


Heb jij een passie voor designen? Mooi! Want met de opleiding CMD richt je je op het volledige ontwerpproces. Een kei in concepten bedenken én uitvoeren, dat omschrijft jou. Jouw ideeën weet je tot leven te wekken door jouw kennis van CMD. De opleiding leert je werken met Photoshop, InDesign en Illustrator. Na het afronden van de opleiding heb jij alle kennis in huis om hier professioneel mee aan de slag te gaan.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentIk ben Collin, jouw docent voor deze cursus. Na ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven op het gebied van grafische- en multimedia, ben ik sinds 2014 docent in de online en offline media. Bij deze cursus van NHA sta je er gelukkig niet alleen voor. Ik beantwoord je vragen en geef je graag advies tijdens de cursus. 


Ideeën van jezelf en anderen weet jij om te zetten tot prachtige en unieke ontwerpen. Jouw designs sluiten aan bij de wensen van je opdrachtgever. Ook kun jij kritisch kijken naar je eigen ontwerpen en naar die van anderen. Aan de hand van feedback weet jij het perfecte ontwerp te realiseren.


Jij bent een echte luistervink en door deze goede skills weet jij precies met het product te komen waar je opdrachtgever om vraagt. Of dit nu animaties betreft of een logo of website, jij draait er je hand niet voor om na deze CMD opleiding.
 


Ontdek alle facetten van digital designJe gaat alle geheimen leren van social media, PR en marketing. Jij bent degene die komt met waanzinnige ideeën voor marketingcampagnes. Ook kun jij veel van je ideeën direct uitvoeren door je kennis van webdesign en grafische programma’s.


Van alle markten thuis in digital design, dan ben jij. Na het afronden van de opleiding CMD ben jij dan ook een zeer waardevolle toevoeging voor ieder bedrijf dat zijn marketingactiviteiten serieus neemt.


Je leert gebruiksvriendelijke producten te ontwerpen met het oog op de toekomst. Daarbij weet je ook rekening te houden met mens, natuur en maatschappij.


Heb je nog geen kennis van marketing of grafisch vormgeven? Geen probleem! Deze CMD opleiding begint bij de basis en is daarmee geschikt voor iedere creatieveling die als CMD’er aan de slag wil.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
279d1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren