Home » opleiding Autoverkoper + Autotechniek

Opleiding: opleiding Autoverkoper + Autotechniek

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Hoe stel je de juiste vragen zodat je met het perfecte aanbod kunt komen? De juiste vragen stellen is niet zo gemakkelijk en vergt oefening en ervaring. Deze opleiding Autoverkoper gaat je hiermee helpen. Je ontdekt dat het direct ventileren van je eigen mening tijdens een verkoopgesprek niet het gewenste effect heeft. Maar het vragen naar de mening van de klant je juist verder helpt. Dit alles kan het verschil maken tussen verkoop en een klant die naar de concurrent gaat.


Wat komt er nog meer aan bod?

 • Verkoopgesprek
 • Onderhandeling
 • Aftersales
 • Klachten
 • Salesmanagement
 • Productkennis
 • Werkplaats
Ook komt een stukje marketing, financiering en administratie aan bod in deze Autoverkoper opleiding. Zo ben jij niet alleen van alle markten thuis als autoverkoper, maar leg je ook een goede basis als je (ooit) je eigen autozaak wilt beginnen.


 


Combinatiecursus Autoverkoper + AutotechniekNaast de bovengenoemde onderwerpen ga je in de combinatiecursus Autoverkoper + Autotechniek aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • motoren;
 • de aandrijving;
 • het onderstel;
 • de carrosserie;
 • het motor-elektrisch systeem;
 • de elektronica in de auto.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de  opleiding Autoverkoper staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer studeren. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 


Combinatiecursus Autoverkoper + AutotechniekVoor de combinatie opleiding Autoverkoper + Autotechniek staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer studeren. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf739,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer overtuigen, adviseren en auto’s verkopen als een pro met de opleiding Autoverkoper


Een top autoverkoper, dat is wat jij gaat worden! Van het eerste oriënterende gesprek tot de proefrit en het overhandigen van de sleutels, jij kent de weg naar succes. Wanneer je kiest voor de opleiding Autoverkoper, dan behoor jij na het afronden tot het I-segment onder de verkopers. I-segment? Dat is topklasse! Jij kunt adviseren, overtuigen en weet de juiste vragen te stellen. Jouw klant voelt zich gehoord en vertrouwd bij jou. En dat is de sleutel tot succes.


Wil jij die sleutel tot succes voor je klant zijn? Kies dan voor deze opleiding Autoverkoper. Je gaat alles leren over verkooptechnieken, het goed laten verlopen van de proefrit, de onderhandelingen en gerichte vragen stellen. Dit alles gaat van jou een topverkoper maken waarbij klanten zich vertrouwd voelen. En dat ga je weer terug zien in de verkoopresultaten.


 


Haal het maximale uit elk verkoopgesprekWil jij klanten de optimale ervaring bieden wanneer zij op zoek zijn naar een auto? En wil jij het maximale halen uit een verkoopgesprek? Leer de behoeften van de klant te vertalen en zijn koopervaring zo goed mogelijk te laten verlopen met deze opleiding. Autoverkopers kennen de technieken waarmee je klanten kunt overtuigen. Door jouw aanpak weet je het vertrouwen te winnen en maakt de klant sneller de keuze om bij jou de auto te kopen en niet bij je concurrent. Zo heb jij altijd een stapje voor op de rest.


Deze Autoverkoper opleiding is geschikt voor iedere (toekomstige) autoverkoper. Heb jij een eigen autozaak? Ook dan is deze opleiding ideaal voor jou én je werknemers. Zo maak je het verschil en sta je binnen no-time bekend als dé autozaak waar je moet zijn voor advies, service, autokennis en klantgerichtheid. Van productkennis tot het inkopen van auto’s, alles komt aan bod.


 


Autoverkoper opleiding: ontdek de verkooptechniekenTijdens deze Autoverkoper opleiding leer je de verkooptechnieken en onderhandelingsmethodes speciaal gericht op autoverkoop. Door jouw manier van vragen stellen, jouw oprechte interesse en jouw kennis van zaken weet jij de klant te overtuigen en de perfecte auto te vinden voor hem.


Het overhandigen van de sleutels aan de klant is natuurlijk hét moment. De klant is apetrots en kan niet wachten om weg te rijden. Maar voor jou houdt het hier niet op. Jouw klantgerichtheid en autokennis zorgen ervoor dat die klant altijd zijn weg terug naar jou weet te vinden. Onderhoud nodig? Jouw klant komt naar jou! Een vriend is op zoek naar een auto? Jouw klant zal hem naar jou verwijzen. De aftersales komen dan ook uitgebreid aan bod in deze Autoverkoper opleiding.


 


Combinatiecursus Autoverkoper + AutotechniekOvertuigen, adviseren en auto’s verkopen als een pro kan alleen als je ook echt verstand hebt van jouw product. Wil je niet alleen de ins en outs van het sales vak leren maar ook jouw product van binnen en buiten kennen? Kies dan voor de voordelige combinatiecursus Autoverkoper + Autotechniek. Op die manier krijg jij ook kennis over de auto’s die je verkoopt. Zo kun jij klanten de optimale ervaring bieden wanneer zij op zoek zijn naar een auto.


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
5326D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren