Home » Opleiding: Leer Excel professioneel gebruiken

Opleiding: Opleiding: Leer Excel professioneel gebruiken

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

In deze opleiding gaan we alle standaard onderdelen van Excel bij langs. Uiteraard beginnen we bij de basis die inzicht geeft in de precieze werking van Excel, de formules en de populairste functies. Ook zetten we Excel volledig naar jouw hand met de verschillende instellingen. Vervolgens gaan we aan de slag met het importeren van diverse media, staan we stil bij de verschillende data-analyse mogelijkheden en gaan we bezig met macro's en het maken van simpele formulieren.Wat kun je verwachten? ???
  • De basis van Excel[li]Afdrukken en exporteren[li]Koppelingen met verschillende werkbladen & andere programma's[li]Media gebruiken[li]Data analyse[li]Formule's en functies[li]Macro's maken
Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen. Tevens zijn er verschillende online livesessies waar je vragen kunt stellen of waar dieper op een onderwerp ingegaan wordt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 657 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

Leer alles over Excel zodat je anderen niet meer om hulp hoeft te vragen. Van het toepassen van verschillende formules en functies tot uitgebreide data-anlyses.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7e469 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren