Home » Opleiding: Maak professionele publicaties met InDesign

Opleiding: Opleiding: Maak professionele publicaties met InDesign

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Eerst beginnen we met de basis van InDesign. Hoe stel je je werkruimte in en welke tools zijn er? Hoe denk je als een grafisch ontwerper? Al snel gaan we door naar geavanceerdere onderwerpen. Met de leuke praktische opdrachten ga je o.a. aan de slag met het maken van volledige brochure die na afloop meteen naar de drukker zou kunnen.Wat kun je verwachten? ???
  • Leer de basis van InDesign[li]Zelfstandig verschillende soorten drukwerk ontwerpen en publiceren[li]Digitale magazines ontwerpen en publiceren[li]Werken met video en andere media in InDesign


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. De opleiding duurt 6 maanden. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.Om de opleiding goed te doorlopen is toegang tot Adobe programma's aanbevolen. Dit is niet inbegrepen bij de opleiding.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 657 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

In deze complete opleiding InDesign leer je alles over het ontwerpen van brochures, flyers, magazines en digitale publicaties.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A2D45 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren