Home » cursus Programmeren voor Beginners

Opleiding: cursus Programmeren voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Programmeren voor Beginners komen diverse onderwerpen aan bod, zoals:

  • wat programmeren is;
  • welke programmeertalen we zoal kennen en wat de verschillen zijn;
  • werken met een code editor;
  • versiebeheer;
  • de bouwstenen van een programma;
  • datamanipulatie;
  • programmastructuren;
  • functies en variabelen;

debugging;[/li]
  • werken met pakketten en frameworks;
  • het kiezen van een vervolgtaal.
 


Met de cursus Programmeren voor Beginners krijg jij een veelzijdig studieprogramma dat je kennis laat maken met alle belangrijke basistechnieken van het programmeren. Alles wat je moet weten om de basis van het programmeren onder de knie te krijgen komt stap voor stap aan bod.


Een uitstekend begin voor iedereen die wil leren programmeren maar hiervan nog geen kennis heeft. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Programmeren voor Beginners staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf215.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLeer stap voor stap programmeren met de cursus Programmeren voor Beginners


Programmeren is de toekomst! Je hoort het steeds vaker. Wanneer je kunt programmeren dan gaan er vele carrièredeuren voor je open. De programmeerwereld blijft alsmaar doorgroeien en de vraag naar programmeurs is enorm groot. Droom jij van een carrière in deze fascinerende wereld, maar heb je nog geen ervaring met programmeren? Start dan met de cursus Programmeren voor Beginners en leg de grondbeginselen voor een mooie toekomst.


Met de cursus Programmeren voor Beginners ontdek je de vele mogelijkheden van het ‘schrijven in code’. Stap voor stap leer je alle basistechnieken. Aan de hand van talloze voorbeelden, video’s en afbeeldingen word je meegenomen in de wereld van het programmeren.


 


Ontdek de programmeertalenBen jij nieuwsgierig of programmeren iets voor jou is? Op een laagdrempelige manier maak je kennis met de basisbeginselen van codetaal in deze cursus Programmeren. Voor beginners is dit de ideale manier om te starten. Je hebt geen voorkennis nodig en iedereen kan dan ook direct aan de slag. Je leert gaandeweg programmeertaal kennen. Door de duidelijke stap voor stap uitleg is de programmeertaal relatief eenvoudig te leren.


Ook als je je wil omscholen naar de ICT-sector dan is deze cursus Programmeren voor Beginners erg interessant voor jou. Met kennis van programmeren heb je een voorsprong op anderen. In veel ICT functies is kennis van programmeren van grote toegevoegde waarde. Na het succesvol afronden van de cursus kun je met trots deze vaardigheid op je cv vermelden.


Daarnaast maakt deze cursus Programmeren voor Beginners de opstap naar het leren van een andere programmeertaal een stuk eenvoudiger. Je verder ontwikkelen in het programmeren behoort dus zeker tot één de vele mogelijkheden die deze cursus biedt.


 


Ontwikkel jezelf met Programmeren voor BeginnersProgrammeren klinkt ingewikkeld, maar met een goede basis kan vrijwel iedereen deze gewilde vaardigheid leren. Alleen zonder kennis deze wereld in stappen is vrijwel niet te doen. Wil je graag leren programmeren? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze cursus Programmeren voor Beginners de perfecte basis.


Je gaat kennis maken met enkele belangrijke basisbeginselen en ontwikkelt je niveau gaandeweg. Al snel ga je bijvoorbeeld aan de slag met het bouwen van een simpele webshop voor een ijssalon. Dat maakt leren programmeren een stuk leuker!


Je leert de programmeertaal begrijpen aan de hand van vele voorbeelden, video’s en afbeeldingen in deze cursus Programmeren. Voor beginners zijn de diverse oefeningen perfect om de opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen.


Heb je de smaak van het programmeren te pakken na het volgen van deze cursus? Dan is de overstap naar een andere programmeertaal een stuk gemakkelijker. Zo bouw je je kennis alsmaar verder uit.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A5134 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren