Home » cursus InDesign

Opleiding: cursus InDesign

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Tijdens de InDesign cursus ga je onder meer aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Tekst- en afbeeldingskaders
  • Kleur
  • Ontwerpkeuzes
  • Tekst beheren en opmaken
  • Advertenties
  • Huisstijl
  • Drukken en printen
De theorie ga je direct in de praktijk toepassen bij deze cursus InDesign. Zo ga je bijvoorbeeld je eerste tijdschrift in elkaar zetten! Een ontzettend leuke manier om de vele functionaliteiten van Adobe InDesign direct in de praktijk toe te passen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus InDesign staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVan filmposters tot reisbrochures: jij wordt de ontwerper met de InDesign cursus


De mooiste reisbrochures waarbij je helemaal wegdroomt wanneer je erdoorheen bladert, schitterend geïllustreerde folders die je verleiden tot een museumbezoek, of een spectaculaire filmposter waar de actie vanaf spat. Heb jij altijd al zulke ontwerpen zelf willen maken? Dan is de InDesign cursus echt wat voor jou!


Ga aan de slag met het ontwerpprogramma InDesign en ontdek alle ins and outs. Van het ontwerpen van uitnodigingen tot het opstellen van advertenties, het komt allemaal aan bod in de deze uitgebreide cursus.


InDesign helpt jou om professioneel uitziende ontwerpen te maken. Een ontzettend leuke en creatieve cursus voor iedereen die zijn of haar ontwerpen een professionele uitstraling wil geven.
 


De eerste stap naar jouw carrière in de grafische wereldDroom jij van een carrière als editor bij een tijdschrift? Zie jij jezelf al posters ontwerpen voor allerlei instanties? Of kun jij je helemaal verliezen in het ontwerpen van advertenties, folders, visitekaartjes of logo’s? Dan is de cursus InDesign perfect voor jou!


Je leert aan de hand van uitgebreide teksten en talloze afbeeldingen en video’s het grafische ontwerpprogramma Adobe InDesign kennen. De cursus neemt je stap voor stap mee en je duikt steeds dieper het programma in. Voor je het weet kijk je met trots naar je eerste ontwerpen op je scherm.
 


cursus Scribus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B6881 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren