Home » cursus InDesign

Opleiding: cursus InDesign

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Tijdens de InDesign cursus ga je onder meer aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Tekst- en afbeeldingskaders
  • Kleur
  • Ontwerpkeuzes
  • Tekst beheren en opmaken
  • Advertenties
  • Huisstijl
  • Drukken en printen
De theorie ga je direct in de praktijk toepassen bij deze cursus InDesign. Zo ga je bijvoorbeeld je eerste tijdschrift in elkaar zetten! Een ontzettend leuke manier om de vele functionaliteiten van Adobe InDesign direct in de praktijk toe te passen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus InDesign staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf299,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Van filmposters tot reisbrochures: jij wordt de ontwerper met de InDesign cursus


De mooiste reisbrochures waarbij je helemaal wegdroomt wanneer je erdoorheen bladert, schitterend geïllustreerde folders die je verleiden tot een museumbezoek, of een spectaculaire filmposter waar de actie vanaf spat. Heb jij altijd al zulke ontwerpen zelf willen maken? Dan is de InDesign cursus echt wat voor jou!


Ga aan de slag met het ontwerpprogramma InDesign en ontdek alle ins and outs. Van het ontwerpen van uitnodigingen tot het opstellen van advertenties, het komt allemaal aan bod in de deze uitgebreide cursus.


InDesign helpt jou om professioneel uitziende ontwerpen te maken. Een ontzettend leuke en creatieve cursus voor iedereen die zijn of haar ontwerpen een professionele uitstraling wil geven.
 


De eerste stap naar jouw carrière in de grafische wereldDroom jij van een carrière als editor bij een tijdschrift? Zie jij jezelf al posters ontwerpen voor allerlei instanties? Of kun jij je helemaal verliezen in het ontwerpen van advertenties, folders, visitekaartjes of logo’s? Dan is de cursus InDesign perfect voor jou!


Je leert aan de hand van uitgebreide teksten en talloze afbeeldingen en video’s het grafische ontwerpprogramma Adobe InDesign kennen. De cursus neemt je stap voor stap mee en je duikt steeds dieper het programma in. Voor je het weet kijk je met trots naar je eerste ontwerpen op je scherm.


Met jouw oog voor detail ben jij straks in staat om professionele grafische ontwerpen te maken. Ook kijk jij kritisch naar het ontwerp van tijdschriften, folders en advertenties. Jij bent iemand die ziet wanneer iets niet goed uitgelijnd staat, kleuren niet goed uitkomen of foto’s verkeerd afgesneden zijn. Met jouw creativiteit zit het wel goed en daar kun jij je dan ook helemaal in verliezen.


Na het afronden van de cursus kun je zelfstandig aan de slag met allerlei grafische ontwerpen. Van logo’s tot e-books en interactieve pdf’s. Deze InDesign cursus is een mooi startpunt voor een veelzijdige carrière in de grafische wereld. Een waardevolle toevoeging op je cv!
 


InDesign: dé cursus naar professionele designsStap voor stap word je meegenomen in de wereld van Adobe InDesign. Aan de hand van duidelijke uitleg en handige voorbeelden leer je alle technieken om schitterende ontwerpen te creëren. Met de instructievideo’s volg je eenvoudig elke stap en ontdek je al snel hoe je de theorie toepast in de praktijk.


Raak vertrouwd met de vele mogelijkheden die het programma biedt en maak je eerste professioneel uitziende ontwerpen. Je zult zien dat je het snel onder de knie hebt en dat maakt het alsmaar leuker om verder te creëren. Naarmate je vordert zul je zien dat je creaties er steeds professioneler uit komen te zien.


Voor je het weet heb jij professionele advertenties gecreëerd, het design van tijdschriften onder handen genomen en spectaculaire uitnodigingen gemaakt. En dat allemaal dankzij de cursus InDesign.


Deze cursus InDesign begint bij de basis en is daarmee zeer geschikt voor iedereen die het ontwerpprogramma in wil zetten binnen een huidige of nieuwe carrière.
 


Korting op Adobe InDesignTijdens de InDesign cursus ga jij aan de slag met het programma InDesign. Heb je dit programma nog niet? Via NHA sluit jij extra voordelig je Adobe abonnement af! Op vertoon van jouw inschrijfbewijs ontvang je als cursist 65% korting op het complete pakket van Adobe.


Ga je liever eerst met een gratis programma aan de slag? Kies dan voor de cursus Scribus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6d8bA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren