Home » Opleiding: Digitale naaipatronen tekenen

Opleiding: Opleiding: Digitale naaipatronen tekenen

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Door jou naaipatronen te digitaliseren is het mogelijk om je patronen snel en nauwkeurig aan te passen, op te slaan en te delen met anderen. Hierdoor kun je jouw patronen herhaaldelijk gebruiken, jouw ontwerpen sneller aanpassen aan verschillende maten en stijlen, en maak je snel nieuwe ontwerpen door bestaande patronen aan te passen.Wat kun je verwachten? ???
  • Illustrator gebruiken bij CAD patroontekenen[li]Basispatronen digitaal opzetten en graderen of bewerken[li]Een naaipatroon vormgeven tot een professioneel en compleet pdf-patroon in eigen huisstijl[li]Printbestanden maken voor elk gewenst papierformaat


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. De opleiding duurt 6 maanden. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze cursus. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.Benodigde materialen

Voor deze opleiding heb je een computer met daarop het programma Adobe Illustrator nodig. Ook is het belangrijk dat je al kunt patroontekenen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 740 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

Leer jouw patroontekeningen digitaal op te zetten, verder te bewerken tot losse patroondelen voorzien van de benodigde info en je patronen te delen met collega?s, klanten en productie ateliers.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
69855 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren