Home » opleiding Zelfstandig Interieuradviseur

Opleiding: opleiding Zelfstandig Interieuradviseur

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Alles wat je moet weten om als zelfstandige aan de slag te gaan, komt aan bod in deze Interieuradviseur opleiding. Denk hierbij aan onder andere de volgende onderwerpen:

  • Moodboard maken
  • Kleurgebruik
  • Vloeren, wanden en plafonds
  • Raambekleding
  • Verlichting
  • Conceptontwikkeling
  • Plattegronden schetsen en uitwerken
  • Stylingsplan opstellen
  • Een portfolio maken
Dit en meer ga je leren tijdens deze Interieuradviseur opleiding. Een uitgebreid programma waarin je kennismaakt met alle aspecten van een interieuradviseur.


Aan de hand van opdrachten ga je aan de slag met je eerste stappen binnen deze wereld. Je zult al snel zien dat je er geen genoeg van kunt krijgen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De Zelfstandig Interieuradviseur opleiding heeft een studieduur van 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf503.10euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusGa zelfstandig aan de slag met de professioneel interieuradviseur opleiding


Heb jij een passie voor interieur en styling? Krijg jij geen genoeg van het binnenkijken bij andere mensen om te zien hoe hun interieur eruit ziet? Dan is de Zelfstandig Interieuradviseur opleiding echt wat voor jou!


Tijdens deze opleiding leer je hoe je de juiste kleuren en materialen combineert om zo het droominterieur van jouw klanten te realiseren. Als zelfstandig interieuradviseur ben jij je eigen baas. Jij hebt de controle over jouw werkzaamheden en neemt je eigen beslissingen.


In deze opleiding leer je dan ook alles wat je moet weten om de juiste keuzes te kunnen maken op dit gebied. Geen zorgen dus, na het succesvol afronden van de Interieuradviseur opleiding weet jij precies waar je mee bezig bent. En dat is het laten uitkomen van interieurdromen van je klanten.  


 


Laat elke ruimte tot leven komenBeginnen jouw handen te kriebelen wanneer je een interieur ziet dat echt aan verandering toe is? Zie jij precies welke meubels perfect matchen? En heb jij het talent om uit iedere ruimte het maximale te halen? Dan is deze Zelfstandig Interieuradviseur opleiding jou op het lijf geschreven.


Je hebt geen voorkennis nodig. Deze opleiding begint bij de basis en is daarmee geschikt voor iedereen die van styling en interieurs zijn of haar werk wil maken. Jij gaat leren hoe je jouw creativiteit inzet om schitterende en sfeervolle interieurs te creëren. Een ware droombaan!


Een ruimte tot leven laten komen, dat kunnen we met een gerust hart aan jou overlaten. De persoonlijkheid en de wensen van klanten kun jij perfect overbrengen. Tijdens de opleiding ontdek je alle geheimen van een levendig interieur. Een interieur dat past bij de wensen van je klant. En je weet precies hoe je dit in allerlei ruimtes kunt toepassen.
 


Aan de slag als zelfstandig interieuradviseurNa het afronden van de Zelfstandig Interieuradviseur opleiding kun je je onder andere als zelfstandige laten inhuren door meubelzaken, tapijtzaken, hotels of interieurwinkels. Je gaat bij klanten langs en geeft advies over de inrichting van bijvoorbeeld winkels, bedrijven en kantoorpanden.


Maar natuurlijk kun je ook bij mensen thuis langsgaan om advies te geven. Kijk je wel eens tv-programma’s als ‘Weer verliefd op je huis?’ of ‘BinnensteBuiten’? In deze programma’s zie je interieuradviseurs de meest sfeervolle ruimtes creëren, geheel naar wens van de bewoners. Jij kunt straks hetzelfde als zelfstandig interieuradviseur.


De opleiding biedt jou precies de kennis die je nodig hebt. Jij komt bij de mensen thuis en verandert hun huis tot een waar paleis. De dankbaarheid van de bewoners is onbetaalbaar.


 


Ontdek de magie van interieurstyling met de Interieuradviseur opleidingNa het volgen van deze Zelfstandig Interieuradviseur opleiding ben jij in staat om geheel zelfstandig prachtige interieurs te stylen.


Je weet rekening te houden met de wensen van je klanten. Samen stellen jullie een moodboard op en aan de hand daarvan ga jij aan de slag. Natuurlijk leer je tijdens de opleiding hoe je dit het beste aanpakt.


Ontdek de magie van verlichting. Duik dieper in de wereld van vloeren, plafonds en wanden. En ga aan de slag met textiel en meubelstoffen.


Je gaat leren hoe je een stylingsplan opstelt en plattegronden kunt tekenen. Naast alle werkzaamheden van een zelfstandig interieuradviseur, ga je ook leren hoe je je eigen zaak kunt starten.


Deze uitgebreide Zelfstandig Interieuradviseur opleiding heeft echt alles in huis om van jou een topstylist te maken. Jij bent na het afronden van de opleiding helemaal klaar voor een carrière in de wereld van interieurs. Een bijzondere wereld waar jij straks deel van uit gaat maken.
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
18949 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren