Home » opleiding Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Opleiding: opleiding Voetreflexologie Extra Uitgebreid

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Voetreflexologie komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Werking van voetreflexologie
 • Basisbegrippen van Voetreflexologie
 • Reflexpunten van de tenen
 • Schouder- en borstgebied
 • Buikgebied
 • Zij- en bovenkant voet
 • Orgaanstelsels
 • Voetreflexologie en meridiaanbanen
 • Gehele behandeling
   
Inclusief instructievideo’sDe praktijkonderdelen in de cursus Voetreflexologie worden ondersteund met video's. In deze video's worden alle grepen afzonderlijk getoond zodat jij een helder en duidelijk beeld hebt van de handelingen. Op die manier krijg jij de praktijk extra snel onder de knie.
  Voetreflexologie Extra Uitgebreid Kies jij voor de extra uitgebreide versie van deze cursus Voetreflexologie? Dan ga je aan de slag met bovengenoemde onderwerpen. Maar naast het lesmateriaal en de video's krijg je ook twee praktijkdagen! Zo kun jij je opgedane kennis direct toepassen in de praktijk.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Voetreflexologie staat een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf719,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusBreng de natuurlijke energiestroom op gang met de Opleiding Voetreflexologie


Voetreflexologie kan bij veel klachten verlichting geven of deze zelfs wegnemen. Denk bijvoorbeeld aan migraine, stressklachten, menstruatieklachten en slecht slapen. Wil jij leren hoe je aan de hand van voetreflexologie het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest herstelt, zodat genezing kan plaatsvinden? Dan is de opleiding Voetreflexologie perfect voor jou!


Als iemand ziek of uit balans is, dan raken zijn energiekanalen geblokkeerd. Met de opleiding Voetreflexologie leer jij hoe je door druk uit te oefenen op verschillende punten van de voeten, blokkades opruimt en de energiestroom weer op gang brengt.


 


Leer de effecten van reflexpunten met de cursus VoetreflexologieDe cursus Voetreflexologie is geschikt voor iedereen die zich wilt verdiepen in de basis van de voetreflexologie. Wil jij meer weten over de effecten van reflexpunten op onze gezondheid? Of wil je weten hoe je de natuurlijke energiestroom op gang kunt brengen? Met deze cursus krijg je een goede basis in Voetreflexologie. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig om te starten!


Ben je zorgverlener, massagetherapeut, gezondheidscoach, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut of werk je met ouderen? Dan is deze opleiding Voetreflexologie bijzonder geschikt voor jou.


 


Ontdek hoe je voetreflexologie in de praktijk brengtJe kunt dus via het zenuwuiteinde een impuls teruggeven om een ander deel van het lichaam beter te laten functioneren en klachten te verminderen. Maar de behandelingen is niet alleen gericht op klachten. Met de opleiding Voetreflexologie richt jij je tevens op het algehele welbevinden van de mens.


Je gaat daarom tijdens de opleiding niet alleen dieper in op de reflexpunten op de voeten, maar je leert ook meer over alle lichaamsdelen en het orgaanstelsel. Op die manier krijg je een helder en duidelijk beeld van de gehele behandeling. Aan de hand van duidelijke instructievideo’s ga jij vervolgens aan de slag met voetreflexologie. Zo leer je alle grepen afzonderlijk toe te passen. 


Kortom, in de opleiding Voetreflexologie leer je hoe je reflexpunten gericht behandelt en ervoor zorgt dat het lichaam weer in balans wordt gebracht zodat genezing wordt gestimuleerd.


 


PraktijkdagenWil je jouw vaardigheden ook onder begeleiding in de praktijk kunnen oefenen? Kies dan voor de cursus Voetreflexologie Extra Uitgebreid. Met de 2 aanvullende praktijkdagen krijg je de basis en een verdieping in de voetreflexologie aangeleerd. Zo weet jij zeker dat jij de fijne kneepjes onder de knie krijgt.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A6Bc4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren