Home » Social media marketing: Meer klanten door online zichtbaarheid

Opleiding: Social media marketing: Meer klanten door online zichtbaarheid

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Je leert in deze opleiding hoe je social media in kunt zetten zonder dat het als moeten voelt, of tijdrovend is. Je leert niet alleen hoe je zichtbaar bent maar je leert ook hoe social media op een veel breder en dieper vlak betekenis kan hebben voor de groei van je bedrijf.Wat kun je verwachten? ???
  • Introductie[li]Jouw business[li]Online zichtbaarheid[li]Content[li]Instagram[li]Facebook[li]LinkedIN[li]TikTok[li]Tot slot


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze cursus. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen. Tevens zijn er verschillende online livesessies waar je vragen kunt stellen of waar dieper op een onderwerp ingegaan wordt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 574 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

Leer hoe je social media in kunt zetten zonder dat het als moeten voelt, of tijdrovend is en hoe social media op een veel breder en dieper vlak betekenis kan hebben voor de groei van je bedrijf.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E46b6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren