Home » Opleiding: Succesvol acquireren voor adviseurs

Opleiding: Opleiding: Succesvol acquireren voor adviseurs

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren ?

Wat heb jij jouw opdrachtgevers te bieden? En wat betekent jouw product voor de ander? Door jouw commerciŽle radar af te leren stellen, weet jij precies wie jouw beste klanten zijn en kom je in actie op het moment dat een kans zich voordoet. Je bent ontspannen en in control in gesprekken en maakt excellente verbinding met je potentiŽle opdrachtgever. Kortom: Je weet voor tevreden opdrachtgevers te zorgen die steeds bij jou terugkomen!Wat kun je verwachten? ???
  • Je bent ontspannen en zelfverzekerd in zakelijke gesprekken[li]Je benadert de juiste klanten met jouw eigen commerciŽle stem[li]Je werkt aan mooie opdrachten en zorgt voor tevreden opdrachtgevers[li]Je zorgt voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. De opleiding duurt 6 maanden. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 822 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

In deze opleiding leer jij om ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
71774 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren