Home » cursus SEA

Opleiding: cursus SEA

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Met de volgende onderwerpen ga je aan de slag tijdens de SEA cursus:

  • De basis van zoekmachine adverteren
  • Het instellen van accounts en campagnes
  • Zoekwoorden
  • Het belang van landingspagina's
  • Adverteren op het Display Netwerk en via remarketing
  • Videoadvertenties
  • Google Shopping
  • Het gebruik van Google Ads Editor en automatisering
  • Het meten van de resultaten
  • Het gebruik van SEA in de praktijk
In deze SEA cursus maak je kennis met enkele belangrijke basisbegrippen en basisprincipes van Search Engine Advertising, maar leer je vooral werken met Google Ads. Voor het begrijpen van de lesstof helpt het als je beschikt over een Google Ads-account, maar dat is niet noodzakelijk.


 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding SEA (Search Engine Advertising) staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf399,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusDomineer de online markt met deze SEA cursus


Wil je ontdekken hoe je met advertenties de digitale wereld kunt veroveren? Dan is de Search Engine Advertising (SEA) cursus precies wat je zoekt! Hoe je je online marketing naar een hoger niveau tilt, leer je in deze cursus. SEA biedt je de mogelijkheid om je online advertenties op het juiste moment en aan de juiste mensen te tonen, waardoor je meer conversies en klanten kunt genereren.


Of je nu een ervaren online marketeer bent die zich wil specialiseren in zoekmachine adverteren of een ondernemer die zijn online aanwezigheid wil vergroten, deze SEA cursus biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.


Tijdens deze cursus SEA leer je niet alleen de basis van zoekmachine adverteren, maar ook hoe je effectieve advertentiecampagnes kunt opzetten en optimaliseren, hoe je een Google Ads-account kunt beheren en hoe je de resultaten kunt meten en analyseren. Met deze vaardigheden in huis ben jij klaar om de wereld van online adverteren te veroveren en de groei van jouw bedrijf te stimuleren.


 


Bereik je online doelenBen jij (beginnend) online marketeer? Ben jij de trotse eigenaar van een webshop? Of ben je zelfstandig ondernemer? Dan is de kans groot dat jij je online zichtbaarheid wil vergroten. En de snelste manier om dat te doen is via online advertenties. Of je nu werkzaam bent in de online wereld of gewoon geïnteresseerd bent in SEA, deze cursus biedt waardevolle kennis om jouw online doelen te bereiken.


Als je jouw vaardigheden op het gebied van zoekmachine adverteren wilt verbeteren, jouw online aanwezigheid wilt vergroten en meer klanten wilt bereiken, dan is deze SEA cursus precies wat je zoekt.


Je gaat leren hoe je effectieve advertentiecampagnes opzet, hoe je de juiste zoekwoorden kunt selecteren en hoe je de resultaten kunt meten en analyseren. Zo weet je direct of je het juiste rendement hebt gehaald uit je investeringen in SEA. De cursus biedt jou de kennis om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en een voorsprong te nemen op je concurrentie.


 


Creëer met deze cursus succesvolle SEA-campagnesDe cursus SEA is bedoeld om jou de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om succesvolle advertentiecampagnes op te zetten en te beheren op Google en het Display Netwerk van Google.


Tijdens de cursus leer je niet alleen de basisprincipes van zoekmachine adverteren en het opzetten van accounts en campagnes, maar ook hoe je effectieve advertentieteksten schrijft en hoe je kunt adverteren via het Display Netwerk. Ook leer je over remarketing, Google Shopping en videoadvertenties.


Verder komen onderwerpen aan bod zoals het belang van landingspagina's, het gebruik van de Google Ads editor, automatisering en het meten en analyseren van de resultaten van je advertentiecampagnes.


Na het afronden van de SEA cursus ben je in staat om zelfstandig professionele SEA-campagnes te ontwikkelen en te optimaliseren om zo het maximale uit je online advertentiebudget te halen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
43721 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren