Home » cursus Eigen Sieradenwebshop Starten

Opleiding: cursus Eigen Sieradenwebshop Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Sieraden Webshop Starten


In deze uitgebreide cursus worden meerdere modules behandeld:
Sieraden MakenTijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld, waaronder het werken met verschillende materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met kunststof.


Je gaat tijdens deze interessante cursus Eigen Sieraden Webshop Starten stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij de cursus een materialenpakket. Met de basismaterialen in dit pakket kun jij direct aan de slag!


 


Eigen Webwinkel StartenDe tweede module, Eigen Webwinkel Starten, gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die in het theoretische deel aan bod komen zijn onder andere: zakendoen via internet, rechten en plichten, klantwerving en klantbinding, marketing en het verkoopproces.


Je gaat daarnaast praktisch aan de slag met het bouwen van een webshop. Je leert werken met de populaire webshop pakketten WordPress (met plugin WooCommerce) en Shopify. Je leert alle ins en outs over het bouwen van een unieke en ijzersterke webshop.


Na het volgen van deze module weet je precies wat er komt kijken bij het starten van je eigen onderneming op het internet.


De cursus Eigen Sieraden Webshop Starten wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf. Met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet.


 


Wat kun je na deze cursus?Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om je eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet je hoe jij je eigen onderneming start en je creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw sieraden webshop te vinden!


 Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingIn deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe studieduur van de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten is 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf557.10euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Incl. gratis ondernemerscoach,Studeer in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusEigen Sieraden Webshop beginnen? In 9 maanden ben jij er klaar voor!


Hou je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met iets wat je heel leuk vindt? Volg de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. In 9 maanden kun je al aan de slag met een eigen sieraden webshop.


Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens leer je ook hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je deze cursus binnen de kortste keren terug.
 


Leer zelf sieraden makenEen eigen sieraden webshop beginnen start natuurlijk met het maken van de mooiste sieraden. Tijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert werken met verschillende technieken en materialen, zodat je unieke sieraden kunt maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in een webshop.
 


Eigen sieraden webshop beginnen?Een webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek bijvoorbeeld de ideale balans tussen uurtarief, prijs bepalen en marges hanteren.


Hoe bouw je een webshop? Wat zijn je rechten en plichten? En hoe maak je van jouw webwinkel een succesvolle webshop? Dit zijn allemaal vragen die beantwoord gaan worden in deze cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.
 


Unieke combinatie van theorie en praktijkBehalve theorie, duik je ook de praktijk in. Jij gaat namelijk meteen aan de slag met het bouwen van een website! Zo ben jij optimaal voorbereid voor je nieuwe leven als webshopeigenaar. Van voorbereiding tot het creëren van unieke sieraden en van het bouwen van je website tot het opbouwen van klantrelaties; straks draai jij er je hand niet meer voor om.
 


Cursus inclusief materialenpakketBij de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten ontvang je een materialenpakket waarmee jij direct aan de slag kunt. De materialen uit dit pakket heb je nodig om de cursus te kunnen volgen. Met de materialen uit dit startpakket helpen we je op weg om meteen aan de slag te gaan. 
 


Je eigen sieraden webshop runnenTijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieraden webshop begint én succesvol runt. Deze cursus is een perfecte stap richting ondernemerschap in een vakgebied waarin je werk en plezier combineert.
 


Gratis software voor je webshopStap voor stap wordt uitgelegd hoe je een webshop bouwt met behulp van populaire webshopsoftware WordPress (met plugin WooCommerce) en Shopify. Bepaal de vormgeving van jouw webshop en ontdek hoe je producten het beste kunt presenteren in je virtuele winkel. Daarnaast ga je aan de slag met promotie en het opbouwen van klantrelaties.
 


WooCommerceWordPress is de meest gebruikte websitesoftware ter wereld en is helemaal gratis. Met de eveneens gratis plugin WooCommerce bouw je in een handomdraai een eigen webshop in WordPress.


Tijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je op een eenvoudige manier hoe je met WordPress en WooCommerce een webshop bouwt, van begin tot eind. Iedere stap wordt uitgebreid behandeld en helder uitgelegd
 


ShopifyBehalve met WooCommerce leer je ook werken met Shopify. Ook Shopify is een populair en veelgebruikt pakket voor het bouwen van een webshop. Een basiswebshop is al voor je aangemaakt, je hoeft alleen maar jouw voorkeuren, producten en prijzen in te voeren. Zo zie je al snel resultaat in je werk.


Shopify is alleen verkrijgbaar in abonnementsvorm. Dankzij de samenwerking tussen NHA Opleidingen en Shopify kun je een jaar lang gratis oefenen met een studentenaccount.


 


Start vandaag nog met het bouwen aan je eigen sieradenwebshopHeb je altijd al gedroomd van je eigen sieradenwebshop? Stop met dromen en start vandaag nog met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten.


Ontdek hoe je prachtige en exclusieve sieraden kunt creëren met een verscheidenheid aan materialen. Leer ook hoe je deze schitterende sieraden kunt verkopen in je eigen webshop!


Deze unieke combinatie maakt deze cursus ontzettend geliefd bij iedereen die droomt van een eigen sieradenwebshop.
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7eC93 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren