Home » Ondernemerskwaliteiten Travel Consultant

Opleiding: Ondernemerskwaliteiten Travel Consultant

Bij: TAT Beroepsopleidingen

 

TAT Beroepsopleidingen

Schipholweg 103
2316 XC LEIDEN
 

Inhoud van de cursus

Voor wie?

Je wilt als zelfstandig Travel Consultant aan de slag, maar je weet niet of deze functie écht bij jou past.
Je wilt inzicht krijgen in jouw ondernemerskwaliteiten.
Je wilt de switch naar het zelfstandig ondernemerschap maken maar je weet niet welke functie bij jou past (ZRA/Franchise/geheel zelfstandig ondernemerschap).
Je wilt inzicht krijgen in de mogelijkheden die de branche jou biedt.Wil je in één dag inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en de mogelijkheden binnen de branche? Dan is deze training geschikt voor jou.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Geen

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

295,-

Bijzonderheden

Deze training is een goede investering voor degenen die zich oriënteren op de Travel Consultant markt. Met Travel Consultant wordt ook bedoeld: zelfstandig reisadviseur, reisagent, ZRA, travel agent, reisbureaumedewerker.

TAT is het enige onafhankelijke en volledig gecertificeerde opleidingsinstituut voor Travel Consultants in Nederland en België.

Plaatsen / leslocaties

Leiden

Algemene informatie over de cursus

Je bent gek op reizen. Je wilt graag ondernemer in reizen worden. Beschikken over de juiste ondernemerseigenschappen is bepalend voor je succes.

In deze training ga jij onderzoeken welke ondernemerskwaliteiten jij hebt. Wat voor type ondernemer ben jij? Bij welke reisorganisatie pas jij? Past de functie van zelfstandig reisagent (ZRA) jou? Of wil jij geheel zelfstandig opereren en jouw eigen onderneming starten?

Onder begeleiding van een professional ga jij op onderzoek uit. Wat past er bij mij? Ook leer je alles over de verschillende mogelijkheden als zelfstandig ondernemer in de reisbranche.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
70506 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren