Home » BIO - Toepassing in de praktijk

Opleiding: BIO - Toepassing in de praktijk

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

In deze BIO praktijktraining krijgt u verschillende technieken aangereikt om de BIO handzamer te maken. Alle normen, standaarden en frameworks komen aan de orde en vooral de samenhang daartussen en hoe u deze in de praktijk toepast. Het beleid, de uitvoering en de controle in praktische zin worden behandeld. Het informatiebeveiligingsplan wordt besproken evenals het Information Security Management System (ISMS) en/of een GRC tool. De samenwerking tussen risicomanagement en compliance in de BIO wordt besproken en hoe u moet omgaan met een incident of crisis. Samen met u wordt nagegaan welke kwalitatieve data u nodig heeft voor uw rapportage. Ook wordt besproken wat onder informatiebeveiliging en wat onder privacy valt.

Kortom, u leert alles over het zelfstandig toepassen in de praktijk van uw eerder opgedane BIO kennis, de organisatorische aspecten van informatiebeveiliging en het gebruiken van instrumenten, templates en tools. Elke lesdag wordt afgesloten met een praktijkopdracht en er is veel ruimte voor discussie.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De training wordt gegeven op HBO/Bachelor werk- en denkniveau. Om succesvol deel te kunnen nemen aan deze 3-daagse BIO praktijktraining gaan wij ervan uit dat u voldoende kennis heeft van de BIO en ISO standaarden ISO 27001/2 Informatiebeveiliging.

Opleidingsduur

De training bestaat uit 3 trainingsdagen verspreid over 2 weken.

Kosten

De kosten van de 3-daagse training BIO – Toepassing in de praktijk bedragen € 2.580,- (excl. BTW) per persoon. In dit bedrag zijn de kosten van alle lunches, koffie/thee en documentatie inbegrepen.

Bijzonderheden

IMF Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŰle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 18 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Bent u (mede) betrokken bij de implementatie van de BIO en de dagelijkse uitvoering daarvan, dan is dit de (vervolg)training voor u. Qua functionarissen denken wij o.a. aan CISO's bij de (semi) overheid, informatiebeveiligingsmanagers, IT auditors, co÷rdinatoren I&A, informatiemanagers, privacy & security officers, Information Security Officers (ISO), ENSIA co÷rdinatoren, Privacy Officers (PO), Functionarissen Gegevensbescherming (FG), Data Protection Officers (DPO), systeemeigenaren, proceseigenaren en tal van andere functionarissen die zich (gaan) bezighouden met de implementatie van de BIO in de praktijk.

Kennis van de BIO wordt steeds vaker als eis gesteld bij aanbestedingen. Ook aan bedrijven die met of voor de overheid werken of aan leveranciers en adviseurs van de overheid wordt steeds vaker de eis gesteld om te voldoen aan de BIO!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Af8b8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
ę Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren