Home » JAARCURSUS VAN CONCEPT NAAR REALISATIE – Grafische Cursussen

Opleiding: JAARCURSUS VAN CONCEPT NAAR REALISATIE – Grafische Cursussen

Bij: Grafische Cursussen

 

Grafische Cursussen

Sem Presserhof 108
1087 JG AMSTERDAM
 

Opleidingsinhoud

De jaarcursus ‘van Concept naar Realisatie' is bedoeld voor iedereen die enige ervaring heeft met Photoshop, InDesign of Illustrator, maar zich onzeker voelt om te solliciteren of als zelfstandig grafisch ontwerper aan de slag te gaan. Deze cursus bereidt je voor om te werken als creatief professional in de grafische sector of als zelfstandige. Daarnaast is de opleiding ook geschikt voor iedereen die werkzaam is in de marketing- of communicatiebranche en graag professioneel grafisch werk wil afleveren.
In de cursus leer je over branding, conceptontwikkeling, design & presentatie, het gebruik van papier & andere materialen, en productietechnieken. Het doel van deze vervolgcursus op onze jaarcursus 'Grafische Vormgeving' is om je te leren hoe je een sterk concept kunt realiseren, tot in de kleinste details van design en uitvoering.
De docenten hebben jarenlange praktijkervaring én zijn didactisch sterk onderlegd. Alle lesboeken zijn inbegrepen. Ook zijn er twee uitstapjes gepland naar een reclamebureau en een grafisch specialist. De huiswerkbelasting varieert flink tussen cursisten maar ligt gewoon­­lijk tussen 3 tot 5 uur per week. De jaarcursus ‘van Concept naar Realisatie' is de ideale parttime opleiding om je grafische kennis naar een professioneel niveau te tillen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Enige kennis van Adobe Photoshop, InDesign of Illustrator is gewenst. Het is mogelijk om dit tijdens de jaarcursus bij te spijkeren.

Opleidingsduur

37 bijeenkomsten van 2,5 uur

Kosten

Deze cursus is vrijgesteld van BTW. De totale kosten bedragen € 2375,-. Inbegrepen zijn de lesboeken, twee excursies naar een reclamebureau en een grafisch specialist en thee/koffie tijdens de pauzes.

Plaatsen / leslocaties

Amsterdam, online

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Deze cursus bereidt je voor om te werken als creatief professional in de grafische sector of als zelfstandige. Daarnaast is de opleiding ook geschikt voor iedereen die werkzaam is in de marketing- of communicatiebranche en graag professioneel grafisch werk wil afleveren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F7569 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren