Home » opleiding Power BI

Opleiding: opleiding Power BI

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod in de cursus Power BI:

  • Wat is Power BI en datamodellering?
  • Kunstmatige intelligentie
  • Kardinaliteit en filterrichting
  • Extract, Transform en Load -proces
  • Tips, trucs en nuttige visuals
  • Professionaliseren dashboard en rapport
Met de opgedane kennis en vaardigheden uit deze Power BI cursus ben je klaar om je gegevens optimaal te gebruiken en belangrijke inzichten te verkrijgen die de groei en het succes van je organisatie bevorderen. Stap in de wereld van Power BI en ontdek de kracht van data-analyse!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De Power BI cursus duurt 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Studeer in je eigen tempo.,Inclusief persoonlijke begeleiding,Niet geslaagd, lesgeld terug garantie

Algemene informatie over de cursusPower BI cursus: Transformeer data naar waardevolle inzichten


Wil je ontdekken hoe je data kunt omzetten in krachtige inzichten en overzichtelijke rapporten? Dan is de Power BI cursus precies wat je zoekt! Power BI stelt je in staat om complexe gegevens te visualiseren en te analyseren, zodat je betere zakelijke beslissingen kunt nemen en waardevolle inzichten kunt verkrijgen.


Power BI is een zeer handige business intelligence-tool ontwikkeld door Microsoft. Het stelt je in staat om gegevens uit verschillende bronnen te verzamelen, te transformeren en te visualiseren op een manier die gemakkelijk te begrijpen en te delen is.


Met Power BI kun je ingewikkelde verzamelingen van gegevens omzetten in overzichtelijke dashboards en rapporten. Met slechts een paar muisklikken kun je inzicht krijgen in hoe je organisatie presteert, welke trends er zijn en welke patronen er te ontdekken zijn.


Je kunt gemakkelijk gegevens van verschillende bronnen zoals Excel, databases en cloudservices met elkaar verbinden. Vervolgens kun je deze gegevens tot leven brengen door gebruik te maken van visuele elementen, zoals grafieken en tabellen.


Hoe je dat doet? Dat leer je in de Power BI cursus. Na het afronden van de opleiding kun jij complexe data in overzichtelijke dashboards omzetten.


 


Haal alles uit je data met de Power BI cursusDe mogelijkheden van Power BI zijn eindeloos. Je kunt verkoopcijfers analyseren, het gedrag van klanten onderzoeken, operationele statistieken volgen en zakelijke kansen identificeren. Met de Power BI cursus kun je beslissingen nemen die gebaseerd zijn op data, waardoor je een voorsprong hebt op je concurrentie.


Of je nu een data-analist, een marketeer of een ondernemer bent die het maximale uit alle gegevens wil halen, deze opleiding biedt alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.


Tijdens deze Power BI cursus leer je niet alleen de belangrijke functies van Power BI, maar ook hoe je ze kunt gebruiken om je eigen zakelijke problemen op te lossen. Je leert hoe je gegevens kunt veranderen, ingewikkelde analyses kunt doen en rapporten kunt delen met mensen binnen je organisatie.


 


Bereik zakelijk succes met data-analyse en besluitvormingDe cursus Power BI heeft als doel je de vaardigheden te leren om diverse databronnen te koppelen en snel inzicht te krijgen in je gegevens.


Je leert hoe je traditionele rapportages in Word, Excel of pdf kunt vervangen door online rapportages, waardoor iedereen altijd toegang heeft tot dezelfde up-to-date informatie.


Met de cursus Power BI leer je hoe je visuele en interactieve dashboards en rapportages kunt creëren die via verschillende apparaten zoals pc's, Macs, smartphones of tablets toegankelijk zijn. Je kunt 24/7 real-time gegevens bekijken, gebruikmaken van doorklikfunctionaliteit en de rapportages volledig aanpassen naar jouw wensen.


Dankzij self-service BI en geautomatiseerd reporting bespaar je tijd en ben je niet langer afhankelijk van IT-ondersteuning.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BaB72 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren