Home » opleiding UX Designer

Opleiding: opleiding UX Designer

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


Het programma van de UX Designer opleiding bestaat uit drie onderdelen:


UX Designer


In de eerste lessen nemen we je mee in het design stuk van UX Designer. De opleiding biedt inzicht in o.a. de basis van Figma en de theorie en principes van ontwerpen.
Beginnen met webdesign


Zet de eerste stappen op het gebied van webdesign. Je leert basis HTML-kennis, inclusief paginastructuur, tekststructurering, link toevoeging, afbeeldingen, tabellen, formulieren en zoekmachineoptimalisatie.
Het internet mooier maken


Met alleen HTML kun je een pagina opmaken, maar je kunt je websites nog mooier maken door ook CSS te gebruiken. In de laatste lessen van de opleiding UX Design leer je de basis van CSS, waaronder het CSS Box Model, responsive design en animaties.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding UX Designer duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf569,00 euro

Bijzonderheden

Studeer in jouw eigen tempo,Inclusief persoonlijke begeleiding,Niet geslaagd, lesgeld terug garantie

Algemene informatie over de cursusOntdek de wereld van User Experience met de UX Designer opleiding


Stap binnen in de fascinerende wereld van gebruikerservaringen en ontdek hoe je met de UX Designer opleiding de perfecte harmonie tussen mens en technologie kunt creëren.


De opleiding UX Designer neemt je mee op een reis vol creativiteit, inzicht en innovatie, waarbij je leert hoe je de behoeften en verlangens van gebruikers kunt omzetten in meeslepende digitale ervaringen.


Of je nu droomt van het ontwerpen van succesvolle apps, ijzersterke websites of interactieve interfaces, deze opleiding voorziet je van de vaardigheden en kennis die je nodig hebt om jouw stempel te drukken op de digitale wereld.


Duik in de wereld van gebruiksvriendelijkheid, visueel ontwerp en interactieontwerp en word de specialist van de digitale reis die jouw gebruikers betovert en inspireert.


 


Til gebruikerservaring naar nieuwe hoogten met de UX Designer opleiding!Ben jij een gepassioneerde probleemoplosser met oog voor detail? Een creatieveling die de brug wil slaan tussen technologie en gebruikersbehoeften? Of een ondernemende geest die wil innoveren en de gebruikerservaring naar nieuwe hoogten wil tillen? Dan is de UX Designer opleiding de perfecte keuze voor jou.


Of je nu al ervaring hebt of helemaal nieuw bent in de wereld van gebruikerservaring, deze opleiding biedt een veelzijdig programma dat aansluit bij jouw ambities.


Het maakt niet uit of je een carrière wilt nastreven bij een toonaangevend technologiebedrijf, een eigen bedrijf wilt starten, of als freelancer wilt werken, de UX Designer opleiding geeft je alle tools die je nodig hebt.


 


Leer de geheimen van gebruiksvriendelijkheid en creëer digitale magieHet doel van de opleiding UX Designer is om je te helpen bij het leren van de belangrijkste vaardigheden en kennis die je nodig hebt om geweldige digitale ervaringen te ontwerpen.


Je gaat leren hoe je de behoeften van gebruikers begrijpt en hoe je die kennis kunt gebruiken om gebruiksvriendelijke interfaces te maken. Je ontdekt hoe je onderzoek doet naar wat gebruikers willen, hoe je interacties ontwerpt die logisch en handig zijn en hoe je prototypes maakt om je ideeën te testen.


Met deze vaardigheden kun je digitale producten maken die niet alleen goed werken, maar ook leuk zijn om te gebruiken.


 


Met een opleiding UX Designer verbeter en optimaliseer je de gebruikerservaring van je website of app. Dit resulteert in hogere klanttevredenheid en meer converterende klanten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
02595 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren