Home » Google Ads basis

Opleiding: Google Ads basis

Bij: Edumia B.V.

 
 

Opleidingsinhoud

  • Je verkrijgt basis kennis over Google Ads, zodat je zelf Google Ads accounts kunt opzetten en inrichten.
  • Je verkrijgt inzicht in het selecteren van de juiste zoekwoorden en het implementeren ervan per campagne en/of advertentiegroep.
  • Je kunt de belangrijke Google Ads activiteiten meetbaar maken en interpreteren.
  • Je kunt biedmanagement toepassen, zodat je binnen het beschikbare dagbudget het meest optimale rendement uit je Google Ads campagne haalt.
  • De training wordt gebaseerd op het eigen Google Ads account (en aanvullend je vragen), zodat je direct na de training met concrete verbeterpunten aan de slag kunt.
  • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wil je zelf aan de knoppen leren draaien of juist meer inzicht verkrijgen in de werkzaamheden van je online marketeer? Dan is deze training geschikt voor jou. Edumia is door de kleine groepen met veel persoonlijke aandacht gespecialiseerd in het opleiden van diegenen die vanuit de theorie direct praktijkgericht aan de slag willen.

Wij ontvangen cursisten die werkzaam zijn binnen multinationals/het MKB of als (zelfstandig) ondernemer. Ook ontvangen we cursisten die in-between-jobs zijn. Cursisten zijn werkzaam in een divers werkveld, van B2B tot B2C, van profit tot non-profit.

Voorkennis
Voorkennis van Google Ads is niet noodzakelijk.

Opleidingsduur

6 uur

Kosten

De kosten bedragen EUR 595 excl. btw

Plaatsen / leslocaties

Rosmalen

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Google Ads, dé tool om de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te vergroten en online klanten te bereiken. Hoe zet je deze tool effectief in en maak je ook jouw online campagnes rendementsvol?

In de Google Ads basis training verkrijg je praktisch inzicht in Google Ads. Concreet wordt duidelijk hoe je een campagne kunt opstarten en kunt optimaliseren, om een zo effectief mogelijke Google Ads campagne te verkrijgen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
51478 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren