Home » Google Analytics 4 gevorderden (virtueel)

Opleiding: Google Analytics 4 gevorderden (virtueel)

Bij: Edumia B.V.

 
 

Opleidingsinhoud

  • Je verkrijgt diepgaande kennis over Google Analytics, zodat je zelf Google Analytics accounts kunt opzetten en geavanceerd kunt inrichten.
  • Je verkrijgt diepgaande kennis over geavanceerde tracking technologieŽn (o.a. cross domain-, user ID- en e-commerce tracking), zodat je ieder Google Analytics account kunt voorzien van de voor dat account meest geschikte tracking technologie(Žn).

  • Je kunt belangrijke online marketing activiteiten meetbaar maken en interpreteren.
  • Je kunt de belangrijke KPI's van je website inzichtelijk maken en interpreteren via conversies (inclusief gebeurtenissen) en trechters.
  • Je kunt zelf geavanceerde rapporten opstellen die de wensen van jou en/of een organisatie bevatten.
  • Op basis van grondige geavanceerde statistische analyses leer je kansen ontdekken, zodat je het rendement van een website kunt verhogen.
  • De training wordt gebaseerd op het eigen Google Analytics account (en aanvullend je vragen), zodat je direct tijdens en na de training met concrete verbeterpunten aan de slag kunt.
  • Bij afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wil je zelf aan de knoppen leren draaien of juist meer inzicht verkrijgen in de werkzaamheden van je online marketeer? Dan is deze training geschikt voor jou. Edumia is door de kleine groepen met veel persoonlijke aandacht gespecialiseerd in het opleiden van diegenen die vanuit de theorie direct praktijkgericht aan de slag willen.

Wij ontvangen cursisten die werkzaam zijn binnen multinationals/het MKB of als (zelfstandig) ondernemer. Ook ontvangen we cursisten die in-between-jobs zijn. Cursisten zijn werkzaam in een divers werkveld, van B2B tot B2C, van profit tot non-profit.

Voorkennis
Voorkennis van Google Analytics is noodzakelijk. Beheers je vrijwel ieder van de onderwerpen die aan bod komen van de Google Analytics basis training? Dan is de Google Analytics gevorderden training de meest geschikte training voor jou.

Opleidingsduur

6 uur

Kosten

De kosten bedragen EUR 595 excl. btw

Plaatsen / leslocaties

Virtueel

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Google Analytics, dť tool om inzicht te krijgen over de bezoekers van je website. Door de statistische gegevens op een effectieve wijze te analyseren kun je hierop inspelen om zo je online marketingdoelen te verhogen. Maar hoe zet je deze tool effectief in?

In de Google Analytics gevorderden training verkrijg je diepgaand theoretisch en praktisch inzicht in Google Analytics. Meer maatwerk facetten als onder andere aangepaste definities, tracking technologieŽn en aangepaste rapporten passeren de revue. Met de opgedane inzichten kun je je Google Analytics account tot in diepte inrichten, analyseren en interpreteren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E033A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren