Home » WordPress webshop (WooCommerce) (virtueel)

Opleiding: WordPress webshop (WooCommerce) (virtueel)

Bij: Edumia B.V.

 
 

Opleidingsinhoud

  • Je verkrijgt diepgaande kennis over WordPress e-commerce thema's en de WooCommerce plug-in, zodat je zelf WordPress webshops kunt creŽren.
  • Je kunt voorbeeldbestanden slim toepassen.
  • Je kunt WooCommerce van A tot Z implementeren.
  • De training wordt gebaseerd op een eigen WordPress omgeving (en aanvullend je vragen), zodat je direct na de training met een WordPress webshop de deur uit loopt. Indien je niet beschikt over een WordPress omgeving dan hebben wij een testomgeving voor je beschikbaar die tot 1 week na de training actief blijft en door ons gratis kan worden overgezet op een eigen domeinnaam en hosting.
  • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.


Programma
  • WooCommerce installeren.
  • E-commerce thema installeren.
  • Voorbeeldbestanden gebruiken.
  • WooCommerce implementatie (o.a. categorieŽn maken, producten toevoegen en beheren, betaalopties instellen, iDEAL aanvragen en configureren, verzendopties en BTW instellen en voorraadbeheersysteem).

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wil je zelf aan de knoppen leren draaien en goede solide WordPress websites kunnen opzetten en beheren? Dan is deze training geschikt voor jou. Edumia is door de kleine groepen met veel persoonlijke aandacht gespecialiseerd in het opleiden van diegenen die vanuit de theorie direct praktijkgericht aan de slag willen.

Wij ontvangen cursisten die werkzaam zijn binnen multinationals/het MKB of als (zelfstandig) ondernemer. Ook ontvangen we cursisten die in-between-jobs zijn. Cursisten zijn werkzaam in een divers werkveld, van B2B tot B2C, van profit tot non-profit.

Voorkennis
Voorkennis van WordPress is noodzakelijk. Check de WordPress basis training om na te gaan of jij over de gewenste voorkennis beschikt.

Opleidingsduur

1 dag

Kosten

De kosten bedragen EUR 675 excl. btw

Plaatsen / leslocaties

Virtueel

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

Je wilt dolgraag een professionele webshop en niet afhankelijk zijn van een webdesigner of programmeur. Met WordPress - het meest gebruikte en gewaardeerde CMS ter wereld - kan iedereen eenvoudig een eigen webshop bouwen en onderhouden. Maar hoe bouw je een WordPress webshop?

In de WordPress webshop training verkrijg je diepgaand inzicht in hoe je een WordPress webshop kunt creŽren. Van het installeren en implementeren van de WooCommerce plug-in en e-commerce thema's tot het gebruik van voorbeeldbestanden; alle belangrijke elementen voor het bouwen en beheren van een WordPress webshop passeren de revue.

Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met je eigen WordPress webshop. Indien je niet beschikt over een WordPress omgeving dan hebben wij een testomgeving voor je beschikbaar. Aan het eind van de WordPress webshop training heb je zelf een geavanceerde WordPress webshop gecreŽerd.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D3802 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren