Home » LinkedIn advertising (virtueel)

Opleiding: LinkedIn advertising (virtueel)

Bij: Edumia B.V.

 
 

Opleidingsinhoud

  • Je kunt de belangrijke doelstelling(en), doelgroep(en) en strategie(ën) van je LinkedIn advertising activiteiten bepalen.
  • Je verkrijgt inzicht in de belangrijke company page voorwaarden om het bedrijfsprofiel te optimaliseren.
  • Je verkrijgt inzicht in hoe je het best content (in de vorm van content, foto's en video's) kunt creëren en kunt verrijken met afbeeldingen.
  • Je kunt binnen de campagnemanager alle vormen van LinkedIn advertentie campagnes structureren en optimaliseren.
  • Je kunt de belangrijke LinkedIn advertentie activiteiten meetbaar maken en interpreteren.
  • De training wordt gebaseerd op het eigen (bedrijfs)LinkedIn account (en aanvullend je vragen), zodat je direct tijdens en na de training met concrete verbeterpunten aan de slag kunt.
  • Na een succesvolle afronding van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Wil je zelf aan de knoppen leren draaien of juist meer inzicht verkrijgen in de werkzaamheden van je online marketeer? Dan is deze training geschikt voor jou. Edumia is door de kleine groepen met veel persoonlijke aandacht gespecialiseerd in het opleiden van diegenen die vanuit de theorie direct praktijkgericht aan de slag willen.

Wij ontvangen cursisten die werkzaam zijn binnen multinationals/het MKB of als (zelfstandig) ondernemer. Ook ontvangen we cursisten die in-between-jobs zijn. Cursisten zijn werkzaam in een divers werkveld, van B2B tot B2C, van profit tot non-profit.

Voorkennis
Voorkennis van LinkedIn advertising is niet noodzakelijk.

Opleidingsduur

6 uur

Kosten

De kosten bedragen EUR 595 excl. btw

Plaatsen / leslocaties

Virtueel

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

LinkedIn is hét grootste zakelijke netwerk ter wereld. Door gerichte LinkedIn advertenties genereer je waardevolle leads en verhoog je de naamsbekendheid van een bedrijf. Door de beschikbare targetingopties kom je zo in contact met de voor jouw bedrijf belangrijkste professionals.

In de LinkedIn advertising training verkrijg je theoretisch en praktisch inzicht in de advertentie mogelijkheden van LinkedIn. Met de opgedane inzichten kun je alle vormen van LinkedIn advertentie campagnes inrichten, analyseren en optimaliseren. Je gaat ook daadwerkelijk aan de slag met de inrichting en/of optimalisatie van je LinkedIn advertentie campagnes, waardoor je aan het eind van de training zelf goed ingerichte campagnes hebt gecreëerd.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1f9c8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren