Home » opleiding Professioneel Webdesigner

Opleiding: opleiding Professioneel Webdesigner

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma opleiding Professioneel Webdesigner


De opleiding Professioneel Webdesign is verdeeld in vier onderdelen: 


 


WebdesignIn het eerste deel leg je een goede basis in webontwerp, van HTML- en CSS-fundamenten tot het begrijpen van responsive design en zoekmachine-optimalisatie. Die kennis breid je uit zodat websites er nog beter uit gaan zien en toegankelijker worden. Je leert meer over user experience, wireframes, JavaScript en privacywetgeving. 
 


Adobe XDDaarna volgt het tweede onderdeel van de opleiding Professioneel Webdesign. Je gaat aan de slag met Adobe XD. Je gaat vertrouwd raken met dit krachtige ontwerpinstrument dat veel professionele webdesigners hanteren om wireframes en prototypes te creëren. 


 


Grafisch Vormgeven voor WebdesignersEen goed ontworpen website communiceert effectief met de gebruiker en trekt de aandacht. Grafische vormgeving speelt daardoor een cruciale rol bij het overbrengen van de boodschap van de website en het maken van een positieve indruk.


In het derde onderdeel, Grafisch Vormgeven voor Webdesigners, leer je hoe je Adobe Photoshop gebruikt om je ontwerpen te verfijnen en visueel aantrekkelijke websites te ontwikkelen. 


 


Eigen Bedrijf Starten De opleiding Professioneel Webdesigner wordt compleet gemaakt met tien interessante lessen over het starten van een eigen bedrijf. Je leert alles wat je moet weten om en eigen bedrijf te starten. Denk hierbij aan financiering, administratie, verzekeringen, belastingen, marktonderzoek en het schrijven van een ondernemingsplan.  


Zo ben jij na het afronden van de opleiding Professioneel Webdesign helemaal klaar om voor jezelf te beginnen als professioneel webdesigner. 


Daarnaast kun je na afronding van de studie gebruik maken van de diensten van een ondernemerscoach. Onze coaches hebben veel ervaring in ondernemen en staan voor je klaar om vragen te beantwoorden. 


 


SoftwareTijdens de opleiding Professioneel Webdesign ga je werken met verschillende softwarepakketten:


 


VS CodeIn het onderdeel Webdesign ga je werken met de editor VS Code. Dit programma is gratis beschikbaar voor zowel MacOS als Windows. 


 


FileZillaOok ga je werken met het FTP-programma FileZilla. Dit programma is van belang voor het uploaden van bestanden naar je webhostingruimte. In de opleiding word je uitgelegd hoe je dit gratis programma kunt installeren.


 


FigmaDaarnaast ga je ook leren werken met het gratis programma Figma.


 


Adobe Je gaat aan de slag met twee Adobe programma's: Adobe XD en Adobe Photoshop CC


 


Hoge korting op Adobe abonnementBeschik je niet over een Adobe account? Wanneer je kiest voor de opleiding Professioneel Webdesign van NHA, dan krijg je op vertoon van je inschrijfbewijs een mooie korting van maar liefst 65% op een Adobe-abonnement. 


Je ontvangt het complete pakket met meer dan 20 apps, waaronder Photoshop, Acrobat, Lightroom en nog veel meer!


 


Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingDankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je tegen een zeer aantrekkelijk tarief via Mijndomein.nl webruimte en een domeinnaam aanvragen. Een mooie start van je professionele carrière als webdesigner!


 


Een uitgebreide opleiding tot Professioneel WebdesignerDeze opleiding tot Professioneel Webdesigner rust je uit met een uitgebreide reeks vaardigheden zodat jij kunt starten als een prof. Je zult niet alleen technische bekwaamheden ontwikkelen, maar ook strategische inzichten om succesvolle, aantrekkelijke websites te creëren die de digitale wereld veroveren.


Met de kennis die je opdoet tijdens de opleiding Professioneel Webdesign, ben je klaar om je creativiteit te ontketenen en je positie in de bruisende wereld van webdesign te claimen. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Professioneel Webdesigner staat een studieduur van 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf719,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusOntdek de wereld van Professioneel Webdesign


Betreed de fascinerende wereld van professioneel webdesign met deze cursus! Het is de plek waar dagelijks miljarden mensen online hun weg vinden door een uitgestrekt landschap van diverse websites - variërend van persoonlijke blogs tot krachtige zakelijke platforms.


Websites dienen als digitale visitekaartjes en dynamische interactieve ruimtes waar informatie wordt gedeeld, producten worden gepresenteerd en waardevolle verbindingen worden gelegd. 
 


Professioneel Webdesign start met deze opleidingDeze opleiding is perfect voor beginnend webdesigners die hun eerste stappen willen zetten in deze creatieve reis met als eindbestemming professioneel webdesign. Als je ernaar streeft je expertise te vergroten in webstandaarden en designconcepten, of als je de ambitie hebt om als zelfstandig webdesigner te starten, biedt deze opleiding Professioneel Webdesign de perfecte oplossing. 
 


Ontwerp ijzersterke websitesDagelijks bezoeken miljarden mensen allerlei websites, zowel zakelijk als privé. Websites zijn een populair middel om persoonlijke meningen en bedrijfsinformatie online te presenteren of om geld te verdienen met producten en diensten. 


De kern van de opleiding Professioneel Webdesigner is het aanreiken van fundamentele kennis en praktische vaardigheden om websites te ontwerpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en doelgericht.
 


Klantwensen omzetten naar professionele websitesDoor inzicht te krijgen in webstandaarden en designprincipes, ontwikkel je het vermogen om de wensen en ideeën van klanten om te zetten in levendige, goed gestructureerde websites. Met behulp van geavanceerde software zoals Visual Code, Adobe XD en Adobe Photoshop, breng je creatieve visie tot leven en bouw je interactieve websites die een indruk achterlaten. 


Dit alles leer je in de uitgebreide opleiding Professioneel Webdesign.
 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8050C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren