Home » opleiding Scrum Master

Opleiding: opleiding Scrum Master

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Scrum Master opleiding


In de Scrum Master opleiding komen onder andere de volgende zaken aan bod:


 
Agility
Een introductie in de flexibele en adaptieve benadering van projectmanagement die bekend staat als "Agility". Je leert hoe je snel kunt reageren op veranderende eisen en omstandigheden.
 


Lean-management en andere agile-methodesJe krijgt inzicht in Lean-managementprincipes en andere methoden binnen het bredere scala van agile-methodologieën, wat je helpt om efficiëntie en effectiviteit te maximaliseren.
 


Scrum TeamsJe leert over het concept van Scrum-teams, hoe ze zijn gestructureerd en hoe ze samenwerken om projecten te voltooien binnen de Scrum-methodologie.
 


Visueel management, Scrum- en KanbanbordenJe ontdekt het belang van visueel management en hoe Scrum- en Kanbanborden worden gebruikt om werk visueel te organiseren en het voortgangsproces te volgen.
 


Agile schalenOntdek hoe je Agile- en Scrum-principes kunt uitbreiden en toepassen op grotere projecten en organisaties, om een soepele schaalvergroting te realiseren.
 


De Scrum Master als teamcoachJe leert hoe de rol van de Scrum Master gaat over meer dan alleen faciliteren; het omvat ook het begeleiden en ondersteunen van het team om het potentieel te maximaliseren en effectief samen te werken.


 


Exin Scrum Master Foundation-certificaatNa het volgen van de Scrum Master opleiding kun je indien gewenst de opleiding afronden met het officieel EXIN Scrum Master Foundation-examen voor het landelijk erkend certificaat. EXIN certificeert wereldwijd ICT-professionals en is actief in meer dan 165 landen.


Wacht niet langer en ga nu aan de slag met de opleiding Scrum Master, zodat jij binnen jouw organisatie kunt bijdragen aan efficiency.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Scrum Master staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf692.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusOntdek de kracht van de Scrum Master met deze opleiding


In de constant veranderende zakelijke omgeving van tegenwoordig, is het van cruciaal belang om flexibel te zijn en effectief te kunnen inspelen op veranderingen. Als jij de ambitie hebt om projecten efficiënt te plannen en uit te voeren met een doeltreffend team, dan is de Scrum Master opleiding precies wat je nodig hebt.


Een Scrum Master is verantwoordelijk voor het faciliteren van het Agile Scrum-proces en het begeleiden van het Scrum-team om effectiever te werken. Als Scrum Master ben jij verantwoordelijk voor het verwijderen van obstakels die het team belemmeren en bevorder je een cultuur van continue verbetering. Jouw rol draagt bij aan het succesvol leveren van waarde in Agile-projecten.


Hoe je dat het beste aanpakt? Dat leer je allemaal tijdens deze Scrum Master opleiding.


 


Van teamleider tot consultant: deze opleiding Scrum Master is er voor jouDeze opleiding tot Scrum Master is ontworpen voor een breed scala aan professionals die streven naar meer efficiëntie en effectiviteit in hun projectmatige werk.


Of je nu een ervaren projectmanager bent die de wereld van de Scrum Master wil verkennen, een ontwikkelaar die een overstap naar Scrum Master overweegt, of een bedrijfsleider die de principes van Agile wil begrijpen en implementeren, deze Scrum Master opleiding biedt waardevolle inzichten en vaardigheden.


De opleiding tot Scum Master is ook geschikt voor teamleiders, productmanagers, consultants en iedereen die betrokken is bij projectmanagement en streeft naar een dieper begrip van Agile en Scrum om projecten tot bloei te brengen.


 


EXIN Partner[img] [klik hier voor het telefoonnummer] ">www.nha.nl/static/upload/Nederland/Icons/exin_bronze_partne…NHA is een erkend partner van EXIN. Dat betekent dat jij met deze opleiding verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en dat je opleiding aansluit op de meest recente exameneisen. Met deze onafhankelijke certificering en jouw EXIN-erkende diploma kun jij je écht onderscheiden op de arbeidsmarkt! Word de leider die jouw team nodig heeftHet doel van de opleiding Scrum Master is om jou goed voor te bereiden op het vervullen van de cruciale rol van Scrum Master in Agile projectmanagement. Deze opleiding voorziet jou van diepgaande kennis van de Agile-principes en het Scrum-raamwerk. Daarnaast komen de praktische vaardigheden die je nodig hebt om effectief Scrum-teams te leiden aan bod.


Na afronding van de Scrum Master opleiding ben jij in staat om Agile en Scrum-concepten toe te passen in real-world projectomgevingen, teams te begeleiden naar verbeterde prestaties en obstakels te identificeren en op te lossen. Jij weet waarde te leveren aan jouw organisatie door middel van efficiënter projectmanagement.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
945f1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren