Home » Complete Fotografie opleiding

Opleiding: Complete Fotografie opleiding

Bij: Soofos

Inhoud van de cursusDit ga je leren
Van de basis van het werken met je digitale camera (of smartphone), verschillende soorten composities gebruiken en het professioneel bewerken van je foto's, tot het maken en publiceren van een portfolio.Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die zich wil verdiepen in de wereld van fotografie. Of je nu overweegt een carričre als fotograaf te beginnen, up-to-date wilt blijven met je fotografie skills of je social media afbeeldingen naar een hoger niveau wilt tillen. Deze opleiding is zowel geschikt voor beginners als ervaren fotografenWat kun je verwachten?
  • Professionele foto's maken, ongeacht de camera waar je mee werkt[li]Oog ontwikkelen voor compositie[li]Alles over belichting[li]Aan de slag als fotograaf binnen verschillende vakgebieden


Aanvullende informatie

De opleiding vindt volledig online plaats en bevat zelfstudie materialen. Je hebt 6 maanden de tijd om het volledig te doorlopen. Tijdens deze 6 maanden krijg je toegang tot een groep met andere cursisten die bezig zijn met deze opleiding. Hier kun je vragen stellen, resultaten delen en inspiratie uit halen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

geen

Duur van de cursus

6 maand

Kosten van de cursus

EUR 492 exclusief btw

Algemene informatie over de cursus

Maak, bewerk en deel de mooiste foto's op je zelfgemaakte portfolio! In deze opleiding leer je įlles over fotografie: Je camera, alles over lenzen, compositie, focus en belichting, en nog veel meer!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6312B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren