Home » opleiding Storytelling

Opleiding: opleiding Storytelling

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Storytelling


Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Doelen van verhalen
  • De basis en opbouw van een goed verhaal
  • The Hero’s Journey
  • Soorten verhalen en hun kenmerken
  • De wetenschap achter storytelling
  • Gedragsverandering en verhalen
  • Creatief denken
  • Clichés vermijden
 


Laat je meevoeren door de magie van storytellingTijdens je reis door de wereld van storytelling word je begeleid door talloze inspirerende voorbeelden. Ook je docent helpt je om werelden en personages tot leven te wekken en emoties over te brengen.


Jouw ‘Hero’s Journey’ staat op het punt van beginnen! Laat je meevoeren door de magie van storytelling en start vandaag nog met deze cursus.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Storytelling duurt 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf424.15euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Cursus Storytelling: De start van een onvergetelijke reis


Neem je lezers mee op een onvergetelijke reis met de cursus Storytelling. Een reis vol avontuur, liefde of drama. Ontdek de kracht van storytelling met deze training en leer hoe je meeslepende (commerciële) verhalen schrijft. Creëer werelden, personages en emoties die je lezers in hun greep houden.


Ben jij klaar om dit avontuur aan te gaan? Stap binnen in de wereld van woorden, waar de magie van het vertellen de grenzen van de verbeelding overstijgt. Hier creëer je werelden met een pennenstreek, laat je personages tot leven komen en wek je emoties op die diep doordringen in de harten van je lezers. Dat is wat de Storytelling cursus met je doet.


 Welkom in de wereld van storytelling!Deze training Storytelling verwelkomt avonturiers, nieuwsgierigen en verhalenvertellers. Of je nu een gepassioneerde schrijver bent, een marketeer op zoek naar de kracht van verhalen, een docent die effectiever wil communiceren of iemand die gefascineerd is door de kunst van het vertellen, deze cursus past perfect bij jou, ongeacht je huidige niveau van ervaring.


 


Leer gedenkwaardige verhalen te vertellen met deze Storytelling cursusOf je nu nog nooit een verhaal hebt geschreven of al bekend bent met storytelling, deze cursus opent de deur naar een nieuwe wereld van mogelijkheden. Verhalen zijn universeel en tijdloos en deze training gaat je helpen om ze op een meeslepende en gedenkwaardige manier te vertellen, waar je ook staat in je reis.


 Breng jouw personages tot levenTijdens de cursus Storytelling leer je de geheimen van het verhalen vertellen te ontrafelen. Je zult ontdekken hoe je boeiende verhalen kunt structureren, personages tot leven kunt brengen, emoties kunt oproepen en de kracht van verhalen kunt inzetten om ideeën over te brengen.


 


Een training vol fictieve verhalen, corporate stories en meerJe gaat aan de slag met verschillende soorten verhalen: fictieve verhalen, corporate stories (bedrijfsverhalen), merkverhalen en maatschappelijke verhalen. Aan de hand van concrete voorbeelden leer je tijdens deze cursus hoe je storytelling kunt toepassen op ieder type verhaal.


Van de basisprincipes tot geavanceerde technieken, je krijgt de tools en kennis om de kunst van storytelling te beheersen en jouw verhalen tot leven te brengen op een manier die blijft hangen bij je publiek.


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
42Fb6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren