Home » opleiding Lean Green Belt

Opleiding: opleiding Lean Green Belt

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Lean Green Belt opleiding


Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de opleiding:


 


Lean en andere conceptenDe eerste lessen gaan over Lean en andere concepten zoals Six Sigma en Agile. Er wordt ingegaan op unieke kenmerken, verschillen en toepassingen van deze concepten.


 


KlantwaardeIn deze les van de Lean Green Belt opleiding leer je over de focus op het identificeren en optimaliseren van waardecreatie processen. Organisaties kunnen hierdoor beter voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van hun klanten.


 


Lean meeteenhedenDeze module behandeld meeteenheden en -instrumenten die onmisbaar zijn in de Lean-context, zoals Process Cycle Efficiency, Takt Tijd, Cycle Time, First Time Right, en andere metingen die gericht zijn op het evalueren en verbeteren van processen.


 


VerandermanagementIn deze les van de Lean Green Belt opleiding ontwikkel je inzicht in strategieën en vaardigheden die essentieel zijn om effectief om te gaan met veranderingen in organisaties. Het doel is om succesvolle transities te waarborgen en acceptatie van veranderingen te bevorderen.  

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding Lean Green Belt duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf539.10euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusZelf bedrijfsprocessen efficiënt maken met de opleiding Lean Green Belt


Ben jij benieuwd hoe je bedrijfsprocessen slimmer kunt maken of wil je verandertrajecten leiden binnen een organisatie? De Lean Green Belt opleiding is precies wat jij nodig hebt! We starten met de basis van Lean en voegen hieraan handige tools toe, zoals Value Stream Mapping en SIPOC, om onder andere verspilling te verminderen. Ben jij klaar om stappen te zetten in slimmer werken?


Tijdens de Lean Green Belt opleiding onderzoek je hoe je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren door gebruik te maken van de principes van Lean. Een werkwijze die draait om het maximaliseren van efficiëntie en winst. Leer hoe je als proactieve schakel kunt opereren binnen je team en organisatie.


Identificeer verbeterkansen en benut deze met ondersteuning van data en feiten. De opleiding Lean Green Belt bied je niet alleen inzichten, maar ook praktische tools om direct invloed uit te oefenen op de efficiëntie van je werkprocessen. 


 


Krijg waardevolle inzichten met de Lean Green Belt opleidingOngeacht of je nu een ervaren projectmanager, een ambitieuze lijnmanager, een toegewijde adviseur bent of simpelweg geïnteresseerd bent in de principes van Lean, deze Lean Green Belt opleiding biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden binnen deze werkwijze.


De mensen die streven naar aantoonbare procesverbeteringen en effectieve toepassing van Lean-principes in hun dagelijkse werkzaamheden zullen veel waarde uit de opleiding halen.


 


Concrete en praktische vaardighedenDe opleiding Lean Green Belt biedt mensen concrete kennis en praktische vaardigheden voor de toepassing van Lean-methodologieën. Door de oorsprong en ontwikkeling te onderzoeken, bouw je een sterke basis op binnen deze werkwijze. 


De nadruk ligt op het ontwikkelen van zelfstandige vaardigheden in combinatie met niet enkel theoretische kennis maar ook de praktische toepasbaarheid. Zo leer je meer over de begrippen; Jidoka, Kaizen, Kanban en PDCA-Cyclus en hoe je deze doeltreffend gebruikt!


Als jij jouw Lean expertise graag wil aantonen door middel van een officieel erkend certificaat, is dit mogelijk met het online Lean Green Belt examen geaccrediteerd door het Lean Competence System (LCS), ontwikkeld door Cardiff University.


 


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C31b0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren