Home » Medewerker Human Resources (HR Services) (Deeltijd MBO4 - Den Haag Online)

Opleiding: Medewerker Human Resources (HR Services) (Deeltijd MBO4 - Den Haag Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Het collegeprogramma

DinsdagsBeroepsspecifiek:- Human Resources;- Kantoorpraktijk;- Uitzenden Detacheren;- Investigating Customer Services;- Profiel HRM: in-, door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (Presenteren, Onderhandelen en Vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- BKL Arbeidsrecht;- BKL Loon;- MPZ Personeel, Organisatie en Communicatie;- Keuze: (1) Lean Creatief of (2) Business and Environmental Sustainability.KeuzedelenBinnen deze opleiding is er een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (je baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

52 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 2925
Studiemateriaal: EUR 39839

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in één klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO / MBO4+ werk- en denkniveau hebt en dat je een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Voor een werkgever breng je dus de nadrukkelijke meerwaarde mee.

De medewerker HR Services werkt bij de afdeling HRM bij overheids-, profit- en nonprofitorganisaties (shared service centra). De medewerker werkt op het gebied van werving en selectie en mobiliteit van (nieuwe) medewerkers, het uitvoeren van P&O regelingen zoals de verlofregeling, het opstellen van (arbeids)overeenkomsten, het beheren van personeelsdossiers, het maken van managementrapportages, het informeren van (nieuwe) werknemers over arbeidsvoorwaarden, bedrijfs- en cao-regelingen (sociale zekerheid).(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9dB02 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren