Home » Intercedent (Consulent CommerciŽle Arbeidsbemiddeling) (Deeltijd MBO4 - Den Haag / Online)

Opleiding: Intercedent (Consulent CommerciŽle Arbeidsbemiddeling) (Deeltijd MBO4 - Den Haag / Online)

Bij: Kronenburgh Business College

 

Kronenburgh Business College

Lange Houtstraat 7
2511 CV DEN HAAG
 

Opleidingsinhoud

Het deeltijd collegeprogramma

DinsdagsBeroepsspecifiek:- Research and Plan a Marketing Campaign;- Sales Techniques;- Uitzenden en Detacheren;- Investigate Customer Services;- Profiel HRM: In- door- en uitstroom;- Persoonlijk Profileren (presenteren, onderhandelen, vergaderen);- Enterprise Entrepreneur (Ondernemer MKB).DonderdagsGeneriek:- Nederlands, Engels en Rekenen.Beroepsspecifiek:- BKL Arbeidsrecht;- Keuze: (1) Lean Creatief of (2) Business and Environmental Sustainability (in English).Optioneel (niet verplicht om te volgen / indien aangeboden; vooraf inschrijven)- BKL Loonheffing;- MPZ POC.Keuzedelen:Binnen deze opleiding is er een keuzevak (keuzedeel):Configuratie: Ondernemend Gedrag (K0072) (studielast 240) en Persoonlijk Profileren (K0877) (studielast 240) met:- Lean Creatief (K0512) (studielast 240); of- Duurzaamheid in Beroep (K0031) (studielast 240).LoopbaanburgerschapJe maakt opdrachten in het kader van Loopbaanburgerschap.Praktijkopdrachten / BeroepspraktijkopdrachtenOp de leerwerkplek (je baan/werk) maak je praktijkopdrachten. Meer informatie over: Beroepspraktijkvorming BPV.

Opleidingsduur

53 dag

Kosten

Lesgeld/cursuskosten: EUR 3499
Studiemateriaal: EUR 335

Plaatsen / leslocaties

Den Haag

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?Door deze deeltijd MBO4 opleiding te volgen, sla je twee vliegen in ťťn klap. Allereerst laat je met het behalen van het OCW erkende MBO4+ diploma zien dat je een aantoonbaar een HAVO / MBO4+ werk- en denkniveau hebt. Verder toon je aan een beroepsbeoefenaar te zijn die zijn vak ?verstaat?. Je bent een commercieel talent en hebt een neus voor het vinden van de juiste medewerkers voor je opdrachtgevers. Kronenburgers maken het verschil! Dus meld je aan !

De intercedent is werkzaam in de uitzendbranche of een verwante branche die zich met arbeidsbemiddeling bezighoudt (wervings- en selectiebureaus, re-integratiebedrijven, detacherings- en recruimentbureaus etc.). Hij is commercieel gedreven en kan goed samenwerken met opdrachtgevers, kandidaten, flexwerkers (uitzendkrachten) en collega?s.(De vermelde kosten zijn voor het eerste collegejaar: colleges op de dinsdag.)

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1a042 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren