Home » Health - Kind en Voeding

Opleiding: Health - Kind en Voeding

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

Opleiding Kind en Voeding
Tijdens de opleiding Kind & Voeding ga je aan de slag als voedingsdeskundige op het gebied van algemene voedingsleer voor verschillende leeftijdsfasen, waren- en productkennis, pathologie, meten, bewegen en coachen alsook het begeleiden van ouder en kind.

Inhoud
De opleiding Kind en Voeding bestaat uit 6 onderdelen:
Voedingsleer en het begeleiden van kinderen
De eerste 1000 dagen
Peuterpuberteit en lastige eters
Gezonde (op)voeding thuis en op school
Gezond opgroeien; overgewicht en pesten
Zelfstandig keuzes maken

Opleidingsvarianten
Je kunt de opleiding Kind en Voeding volgen in 2 opleidingsvarianten. Afhankelijk van je doelstelling kies je voor een van de volgende varianten:
Basis - een volledige zelfstudie zonder praktijkdagen
Essentieel - Een combinatie waarbij je deels leert door middel van online studiemateriaal, maar ook online klassikale lesdagen volgt

Diplomering
Na succesvolle afronding, ontvang je het certificaat Kind en Voeding en mag je jezelf Kind & Voeding Specialist noemen. Ben je een erkend BGN Gewichtsconsulent dan kun je opgaan voor het BGN specialisatie examen en kom je met dit certificaat in aanmerking voor 60 BGN bijscholingspunten (opleidingsvariant Essentieel) of 51 BGN bijscholingspunten (opleidingsvariant Basis) en kun je de vermelding ‘Gewichtsconsulenten met Kind & Voeding’ in het BGN register ontvangen.

Het voedingsdeskundige diploma is erkend door Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN), het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (V.W.S.) en door het NRTO (Brancheorganisatie voor particuliere beroepsopleiders).

Cursusdata
Bij de opleidingsvariant Essentieel zijn er 2 live online klassikale lessen. De opleidingsvariant Basis heeft geen praktijkdagen.
Bekijk de startdata hier: www.start2move.nl/voedingsdeskundige-specifieke-doelgroepen…

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan via de website: www.start2move.nl/voedingsdeskundige-specifieke-doelgroepen…

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor de opleiding Kind & Voeding heb je geen specifieke vooropleiding nodig

Duur van de cursus

2 online klassikale lesdagen of volledige zelfstudie

Kosten van de cursus

Basis 395,-
Essentieel 495,-

Bijzonderheden

Contact
Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of mail: www.start2move.nl/contact
E-mail: [stuur een e-mail]
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Klassikaal online, zelfstudie

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Bij Start2Move draait alles om beweging, groei en succes. Wij helpen mensen om hun doelen te bereiken. Of dat nu is in het starten van een carrière in de fitness- en sportbranche, of in het verbeteren van hun eigen gezondheid en vitaliteit.

Onze visie is, dat beweging een essentiële rol speelt in een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, willen we ze helpen om meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, op alle niveaus. Van beginner tot professional, van consument tot ondernemer: bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten. We bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te leiden.

Waarom Start2move?
Maximale kans op succes
Onze leermethodes en persoonlijke begeleiding hebben zich bewezen met een hoog slagingspercentage. Maar het fundament voor een carrière gaat verder dan je opleiding. We begeleiden je in het vinden van een baan of begeleiden je in het proces naar zelfstandig ondernemer.

Altijd ondersteuning. Je staat er nooit alleen voor!
Bij Start2Move heb je altijd toegang tot een team van professionals, docenten, mentoren en een actieve community die voor je klaarstaan.

Altijd up-to-date kennis
Blijf op de hoogte met gratis webinars, kennisdeling via de community, blogs, podcasts en gratis studiemodules. We zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de meest recente kennis.

Flexibele studiemogelijkheden
Studeer waar en wanneer je maar wilt, op jouw eigen tempo en in jouw eigen omgeving. We bieden meerdere opleidingsvarianten van volledige zelfstudie tot hybride vormen tot volledig op locatie met optimale begeleiding.

Een slimme financiële keuze
Profiteer van pakketvoordelen en een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan bieden wij een oplossing.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
442b9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren