Home » Fitness - Fitnesstrainer Specifieke Doelgroepen

Opleiding: Fitness - Fitnesstrainer Specifieke Doelgroepen

Bij: Start2Move

Inhoud van de cursus

Opleiding Fitnesstrainer Specifieke Doelgroepen/b]
Een goede fitnessprofessional moet beschikken over brede en specialistische kennis en vaardigheden. Het liefst specialistische kennis voor een grote doelgroep.

Om te kunnen voldoen aan deze specialistische kennis en direct aan de slag te kunnen als professionele fitness specialist volg je de Start2Move opleiding fitnesstrainer specifieke doelgroepen.

De opleiding bestaat uit 5 modules:
Zwanger & Fit
Trainer Senioren
Bewegingsdeskundige Diabetes
Bewegingsdeskundige Overgewicht & Obesitas
Bewegingsdeskundige Reuma

Diplomering
De modules Zwanger & Fit en Trainer Senioren rond je af met een online theorie-toets. De leerdoelen die gericht zijn op het vergroten van kennis en begrip worden getoetst door middel van een online open boek examen bestaande uit meerkeuzevragen. Deze kun je na de laatste lesdag in je eigen tijd maken. Na succesvolle afronding van de theorie-toets ontvang je direct in e-Start jouw digitale certificaat.

Het is mogelijk om voor de deelmodule Bewegingsdeskundige een apart NL Actief examen af te nemen. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een Fitnesstrainer B diploma. Voor de module Reuma dien je in het bezit te zijn van een Fitnesstrainer A diploma.

Het diploma heeft nationale erkenning van NL Actief (voorheen Fitvak).

Cursusdata
De module Zwanger & Fit bestaat uit 1 live online les met docent, de module Trainer senioren volg je door 2 live online lessen en 1 praktijkdag op locatie. De drie bewegingsmodules volg je door online zelfstudie. Bekijk de startdata hier: www.start2move.nl/fitnesstrainer-specifieke-doelgroepen

Inschrijven
Inschrijven voor deze opleiding kan via de website: www.start2move.nl/fitnesstrainer-specifieke-doelgroepen-essentieel-check-out

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor de opleiding fitnesstrainer specifieke doelgroepen heb je geen specifieke vooropleiding nodig, het is aan te raden om in het bezit te zijn van basiskennis fitnesstrainer (zoals Fitnesstrainer A). Indien je een officieel NL Actief certificaat wilt behalen moet je voor de Bewegingsdeskundige modules in het bezit zijn van een NL Actief Fitnesstrainer B diploma.

Duur van de cursus

4 lesdagen

Kosten van de cursus

989,-

Bijzonderheden

Contact
Neem gerust contact met ons op via de telefoon, WhatsApp of mail: www.start2move.nl/contact
E-mail: [stuur een e-mail]
Telefoon: [klik hier voor het telefoonnummer]

Plaatsen / leslocaties

Klassikaal online, zelfstudie

Algemene informatie over de cursus

Start2move zet je carrière in beweging!
Bij Start2Move draait alles om beweging, groei en succes. Wij helpen mensen om hun doelen te bereiken. Of dat nu is in het starten van een carrière in de fitness- en sportbranche, of in het verbeteren van hun eigen gezondheid en vitaliteit.

Onze visie is, dat beweging een essentiële rol speelt in een gelukkig en gezond leven. Door mensen te inspireren, motiveren en begeleiden, willen we ze helpen om meer te bewegen en hun levenskwaliteit te verhogen.

Daarom bieden wij een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, op alle niveaus. Van beginner tot professional, van consument tot ondernemer: bij Start2Move vind je altijd een opleiding die bij jou past.

Onze opleidingen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en worden gegeven door ervaren en gekwalificeerde docenten. We bieden je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in de fitness- en sportbranche, of om zelf een actieve en gezonde levensstijl te leiden.

Waarom Start2move?
Maximale kans op succes
Onze leermethodes en persoonlijke begeleiding hebben zich bewezen met een hoog slagingspercentage. Maar het fundament voor een carrière gaat verder dan je opleiding. We begeleiden je in het vinden van een baan of begeleiden je in het proces naar zelfstandig ondernemer.

Altijd ondersteuning. Je staat er nooit alleen voor!
Bij Start2Move heb je altijd toegang tot een team van professionals, docenten, mentoren en een actieve community die voor je klaarstaan.

Altijd up-to-date kennis
Blijf op de hoogte met gratis webinars, kennisdeling via de community, blogs, podcasts en gratis studiemodules. We zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de meest recente kennis.

Flexibele studiemogelijkheden
Studeer waar en wanneer je maar wilt, op jouw eigen tempo en in jouw eigen omgeving. We bieden meerdere opleidingsvarianten van volledige zelfstudie tot hybride vormen tot volledig op locatie met optimale begeleiding.

Een slimme financiële keuze
Profiteer van pakketvoordelen en een gegarandeerde prijs-kwaliteitsverhouding. Mocht je onverhoopt niet slagen, dan bieden wij een oplossing.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
37548 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren