Home » Financial Crime Specialist

Opleiding: Financial Crime Specialist

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

In 4 dagen worden onder meer de volgende onderwerpen behandeld:
Hoe organiseert u effectieve fraudebestrijding?
Bestrijding witwassen en terrorisme financiering: KYC (Know Your Customer)
Omkoping en corruptie: veel organisaties zijn zich nog steeds onvoldoende bewust van de risico's en (persoonlijke) aansprakelijkheid voor corruptie bij nationaal en internationaal zakendoen. Steeds meer landen en toezichthouders stellen strenge straffen in het vooruitzicht voor organisaties die geen beleid hebben t.a.v. corruptie
Intern onderzoek: het verrichten van intern onderzoek en waarheidsvinding zijn van belang voor zowel het blootleggen van financieel-economische criminaliteit als voor het nemen van (nog betere) preventiemaatregelen. Ook kan een toezichthouder of opsporingsdienst u verrassen met een onderzoek!
ESG, sustainability fraude, cybercrime, fraude en witwassen met cryptovaluta
Het doel van deze training is het verbreden, verdiepen en actualiseren van uw kennis over financial crime. Actuele casuÔstiek, relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en tal van voorbeelden uit de praktijk van uw trainers maken deel uit van deze boeiende Financial Crime Specialist training.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

De training Financial Crime Specialist wordt op HBO/Bachelor niveau gegeven. U heeft geen specifieke voorkennis nodig om succesvol deel te kunnen nemen aan deze training.

Duur van de cursus

4 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse training Financial Crime Specialist bedragen € 4.380,- (excl. BTW) per persoon, incl. koffie/thee, alle lunches en documentatiemateriaal.

Bijzonderheden

IMF Academy is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al meer dan 30 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 18 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Online

Algemene informatie over de cursus

In deze actuele Financial Crime Specialist training komen alle belangrijke vormen van financieel-economische criminaliteit aan bod met interessante casuÔstiek en scenario's uit de praktijk. Allereerst wordt uw kennis van processen, procedures en wet- en regelgeving om financial crime tegen te gaan geactualiseerd. U leert financial crime risico's in kaart te brengen en procedures te ontwikkelen om financial crime te beheersen. U leert welke maatregelen u kunt en moet nemen bij de aanpak van een vermoedelijk of geconstateerd geval van financiŽle criminaliteit. U leert signalen van financial crime te herkennen, onderzoeken en beheersen. Hierdoor kunt u financial crime incidenten zoveel mogelijk voorkomen en de (ook reputatie) schade beperken.

Na deze praktische en actuele training bent u (beter) in staat om in uw organisatie (mede) verantwoordelijkheid te dragen voor het voorkomen en ontdekken van financial crime en zult u een volwaardige gesprekspartner zijn voor o.a. het management en toezichthoudende en juridische partijen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D6C35 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren