Home » Certified Ethical Hacker - CEH v12

Opleiding: Certified Ethical Hacker - CEH v12

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Opleidingsinhoud

De CEH training bestaat uit 20 modules, waarin zowel de theorie als de praktijk behandeld wordt. U gaat dus tijdens de training aan de slag om de verschillende technieken toe te passen en te oefenen.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

1. Introduction to ethical hacking
2. Foot printing and reconnaissance
3. Scanning networks
4. Enumeration
5. Vulnerability analysis
6. System hacking
7. Malware threats
8. Sniffing
9. Social engineering
10. Denial-of-Service (DoS) and Distrubuted Dos (DDoS)
11. Session hijacking
12. Evading IDS, firewalls, and honeypots
13. Hacking web servers
14. Hacking web applications
15. SQL injection
16. Hacking wireless networks
17. Hacking mobile Platforms
18. IoT and OT hacking
19. Cloud computing
20. Cryptography

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voorafgaand aan de training tekent u een overeenkomst waarin u aangeeft geen misbruik te zullen maken van de opgedane kennis of de ontvangen tools.

De benodigde voorkennis hangt af van de vraag waarom u de CEH training wilt volgen. Wanneer u de training wilt volgen ter verbreding of verdieping van uw IT security kennis of awareness, dan heeft u geen specifieke voorkennis nodig. Wanneer u van plan bent om na de CEH training op zelfstandige basis penetratietesten uit te voeren, dan is dit zonder voorkennis/technische achtergrond niet mogelijk.

Tijdens het intakegesprek, voorafgaand aan de training, zal de trainer gericht advies geven over uw individuele voorbereiding.

Opleidingsduur

5 dagen

Kosten

De kosten van de CEH training bedragen € 3.995,- excl. BTW per persoon, incl. koffie, thee, lunches, het officiŽle studiemateriaal, toolkit en het CEH examen (t.w.v. € 400,-).

Bijzonderheden

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van (veelal schriftelijke) cursussen en opleidingen. Deze sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van professionals en bestrijken onder meer het Security, FinanciŽle, Logistieke, HRM en IT-vakgebied. IMF is al ruim 30 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 11 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht.

Plaatsen / leslocaties

Veenendaal

Beroepsbeeld: waar werk je en wat doe je?

De Certified Ethical Hacker (CEH) training is de meest actuele en diepgaande security training in zijn soort en is platform- en productonafhankelijk.

Ethisch hacken
Een ethical hacker is een professional die de denk- en werkwijze van hackers kent en gebruikt om zijn systeem of netwerk te beveiligen. Na het identificeren van zwakheden, gebruikt een ethical hacker zijn vaardigheden om de organisatie veilig te stellen. Na deze training weet u hoe kwaadwillende hackers, sniffers en phishers proberen in te breken in uw organisatie. Door hun wapens te leren gebruiken, wordt uw verdedigingsstrategie intelligenter.

Voor wie is deze internationaal veelgevraagde certificering van belang?
De CEH training is van belang voor systeem- en netwerkbeheerders, testprofessionals, applicatiebeheerders, webbeheerders, IT managers, security managers en IT auditors die de beveiligingsproblematiek offensief willen aanpakken door te leren denken en werken als een hacker. Deze training is ook voor technisch management zeer interessant.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8138E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren