Home » Data Science met Python

Opleiding: Data Science met Python

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus
Het belang van data-analyse en data-science is enorm toegenomen en de programmeertaal Python is hierbij een van de belangrijkste hulpmiddelen geworden. Met behulp van een aantal gespecialiseerde bibliotheken, zoals NumPy, Pandas en Matplotlib, is Python uitgegroeid tot misschien wel het belangrijkste hulpmiddel voor het analyseren en visualiseren van allerlei data.
Ook wanneer u geen ervaring heeft met Python kunt u meedoen met de cursus Data Science met Python. Tijdens de eerste dag van de training zullen wij de benodigde basisprincipes van de programmeertaal Python behandelen, die nodig zijn om later in de training de data te kunnen analyseren en te presenteren in bijvoorbeeld grafieken. Wanneer u al een ervaren Python programmeur bent, is het mogelijk om de eerste dag van de training over te slaan.


De overige drie dagen van de cursus leert u hoe u data snel en effectief kunt omzetten in bruikbare inzichten en grafieken. Hierbij maakt u gebruik van de verschillende bibliotheken in Python. U leert met NumPy snel en efficiŽnt data bewerken. U leert data analyseren, bewerken, manipuleren en verwerken in interactieve presentaties. Theorie en oefenopdrachten wisselen elkaar af, waardoor u het geleerde direct in de praktijk kunt brengen onder begeleiding van onze zeer ervaren docenten. Als ontwikkelomgeving wordt de Anaconda-distributie met Jupyter notebooks gebruikt.


Na afloop van de training Data Science met Python heeft u de volgende leerdoelen bereikt:

  • u kunt verschillende datascience-bibliotheken gebruiken om complexe analyses uit te voeren;
  • u kunt zelfstandig analyses uitvoeren in python met de verschillende beschikbare bibliotheken.
Cursusmateriaal en lunch zijn bij de cursus inbegrepen.


Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dat is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

De cursus Data Science met Python is bedoeld voor data-analisten, die Python en de Python libraries willen gebruiken in data science projecten.

Voorkennis

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is enige kennis van en ervaring met statistiek wenselijk. De beginselen van Python worden op de eerste dag behandeld. Indien u deze kennis al heeft, kunt u de eerste dag van de cursus tegen een minderprijs overslaan. Twijfelt u of u over de juiste voorkennis beschikt, neem dan contact met ons op.

Duur

De duur van de cursus is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus een officieel certificaat Data Science met Python.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
83A8D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren