Home » Agile Projectmanagement Fasttrack (Foundation & Practitioner)

Opleiding: Agile Projectmanagement Fasttrack (Foundation & Practitioner)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Algemene informatie over de cursus
Tijdens de driedaagse Agile Projectmanagement Fasttrack staat de toepassing van Agile in de praktijk centraal. Vele opdrachten en cases worden uitgewerkt. Hierdoor verdiept u uw kennis en er ontstaat inzicht in de materie. Gecertificeerde trainers met veel kennis van projectmanagement, alsmede de theorie en toepassing van Agile PM, verzorgen de opleiding. De training is een door APMG geaccrediteerde Agile PM training, die aan alle internationale kwaliteitsnormen voldoet.


De kwalificatie Agile Project Management (AgilePM) heeft als doel te voorzien in de behoefte van diegenen die in een projectgerichte omgeving werken en Agile willen werken. De certificering is gebaseerd op de bewezen principes binnen DSDM Atern.


De certificering biedt de mogelijkheid om Agile-projecten te leveren in organisaties die standaarden, striktheid en zichtbaarheid nodig hebben rondom projectmanagement. Daarbij maakt Agile Project Management tegelijkertijd een hoog tempo, verandering en empowerment mogelijk.


In het Agile PM Foundation worden de basisprincipes van Agile Project Management behandeld. Agile PM Practitioner is het vervolg op de Agile PM Foundation training. Hier wordt dieper ingegaan op de basis van Agile PM door middel van praktijkoefeningen. U verdiept hierdoor uw kennis en de toepassing ervan. U bent hierna in staat om Agile PM toe te passen op een manier die bij de organisatie past. Hiermee is de training vooral praktijkgericht, met veel ruimte voor praktijkdiscussies.


Bij de training ontvangt u toegang tot onze elektronische leeromgeving. Hier vindt u al het benodigde cursusmateriaal.


De cursus is inclusief lesmateriaal en lunch. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.


Examens

Het optionele Foundation-examen wordt afgenomen in het Engels. Het examen bestaat uit 50 multiple-choicevragen. De deelnemer moet in 40 minuten 25 of meer correcte antwoorden geven om te slagen. Wanneer Engels niet uw moeder- of bedrijfstaal is, krijgt u 10 minuten extra. De kosten voor het examen bedragen € 235,- en zijn niet bij de prijs inbegrepen.


Het optionele Practitioner-examen is een open-boekexamen en heeft de vorm van ‘Objective Testing’. Tijdens het examen krijgt u een scenario en een boekje voor de vragen en antwoorden. In totaal krijgt u vier vragen van 15 punten. In twee uur tijd moet u minimaal 30 punten behalen om te slagen. De kosten voor het examen bedragen € 339,- en zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die bij Agile-projecten betrokken is, zoals projectmanagers, projectleiders en teammanagers en die de Agile manier van managen praktisch willen toepassen.

Voorkennis

Enige ervaring met deelname in projecten wordt aanbevolen. De cursus wordt gegeven op HBO-niveau.

Duur

De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Bij het slagen voor het examen ontvangt u een certificaat. De examenkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
731d7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren