Home » DASA DevOps Fundamentals (inclusief examen)

Opleiding: DASA DevOps Fundamentals (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,nieuwegein

Algemene informatie over de cursus
200 Keer sneller software deployment, 30 keer hogere deployment frequentie en een change succesrate die 60 keer hoger ligt. Dit zijn de feiten! Organisaties als Netflix, Spotify en Facebook transformeren IT zeer succesvol door DevOps-pricipes te implementeren. U hoeft echter niet een hot internet- of een gigantische organisatie te zijn om DevOps te implementeren. Ook grote en kleine, jonge en oude bedrijven hebben hebben de transitie gemaakt en zijn zeer succesvol op dit vlak.


Onze cursus DASA DevOps Fundamentals is het begin van de ‘DevOps-reis’ voor elke organisatie. Verbeterde workflows en snellere deployment start met kennis van de fundamentele DevOps-concepten door iedereen die betrokken is in Agile- en/of DevOps-teams.


De tweedaagse cursus DASA DevOps Fundamentals biedt een uitgebreide introductie in Agile DevOps-principes, waarin de essentiŽle competenties worden behandeld die zijn gedefinieerd door de DevOps Agile Skills Association (DASA). In deze cursus leert u de DevOps-vocabulaire, -principes en -practices. Met behulp van key DevOps-concepten en -terminologie, real-life case studies, voorbeelden, groepsdiscussies en oefeningen krijgt u een fundamenteel begrip van DevOps.


Het cursusmateriaal en de lunches zijn bij de training inbegrepen. Ook is de cursus inclusief het examen. U krijgt aan het einde van de training een voucher, waarmee u het examen op elk gewenst tijdstip kunt maken, mits u een camera in uw laptop heeft. Het is een zogenaamd web-proctored examen.
Doelgroep

Deze training is bestemd voor professionals die betrokken zijn bij IT-ontwikkelingen, IT-operations of IT-servicemanagement en professionals die te maken hebben met DevOps en continuous delivery.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus is bekendheid met Agile, Scrum, Lean en ITSM een pre.

Duur

De cursusduur is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training kunt u deelnemen aan het DevOps Fundamentals-examen. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
97Db2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren