Home » Python Programmeren voor beginnende programmeurs

Opleiding: Python Programmeren voor beginnende programmeurs

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn

Algemene informatie over de cursus




De cursus Python Programmeren voor beginnende programmeurs is een combinatie van onze cursus Leren Programmeren en de de cursus Python Programmeren. U hoeft daarom geen ervaring te hebben met het programmeren in Python of in een andere programmeertaal. Tijdens de training worden alle essentiële aspecten van het programmeren in de objectgeoriënteerde taal Python behandeld en kunt u hiermee volop aan de slag. Door efficiënt te combineren hebben wij de duur van de cursus terug kunnen brengen naar vier dagen. Wanneer u al ervaring heeft in het programmeren in een andere taal, kunt u zich beter inschrijven voor de training Python Programmeren.


Het leren van de programmeertaal Python is voor elke (toekomstige) softwareontwikkelaar een aanwinst. Het kunnen programmeren in Python is een veel gevraagde specialisatie in steeds meer vacatures en dit zal steeds verder toenemen. Dit komt onder andere omdat het programmeren in deze taal redelijk eenvoudig te leren is en de programmeertaal bij uitstek interessant is voor mensen die zich meer willen bezighouden met kunstmatige intelligentie, big data, cyber security-projecten en machine learning. En laten dit nu net onderwerpen zijn waar veel bedrijven zich verder in willen specialiseren.


Aan de hand van praktijkvoorbeelden komen tijdens de training verschillende onderwerpen aan bod. Zo leert u eerst hoe u Python installeert en worden basisbegrippen als variabelen en flow-control besproken. Programmeren wordt het beste aangeleerd door het te doen. Daarom gaat u vanaf de eerste dag al aan de slag met het opstellen van code en het schrijven van functionaliteiten.


U leert hoe een project opgesteld kan worden, waarbij u gebruikt maakt van zelfgeschreven-, third-party- en built-in modules. In deze projecten zult u werken met lokale gegevens en krijgt u voorbeelden te zien van het verkrijgen van data via het internet (API's). Gegevens zullen eerst worden opgeslagen in Python-collecties (lijsten en dictionaries), waarna ook aandacht zal zijn voor Object Oriënted Programming en de veelgebruikte module Pandas. Om crashes tijdens het uitvoeren van Python-programma’s te voorkomen, zult u ook leren hoe u fouten met behulp van exceptions kunt afvangen.


Na afloop van deze cursus bent u klaar voor het programmeren in Python. Wilt u nog verder leren? Dan zijn de cursussen Python Programmeren Gevorderd of Data Science met Python een mooi vervolg op deze cursus.


Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de cursus inbegrepen.


Heeft u speciale wensen? Of wilt u de cursus graag bij u op locatie volgen? Dit is mogelijk! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die wil leren programmeren in Python .

Voorkennis

Kennis en ervaring met programmeren is niet strikt noodzakelijk om deel te nemen aan deze cursus.

Duur

De duur van deze cursus is vier dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

De deelnemers krijgen na het goed doorlopen van de cursus het certificaat Python Programmeren.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
9d522 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren